BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkIrak, Türk bankası alabilir----

Irak, Türk bankası alabilir

Irak, Türk bankası alabilir
17 Aralık 2018 - 11:39 www.finansgundem.com

Irak'ın devlet kontrolündeki bankalarından Irak Ticaret Bankası, Türkiye'den banka satın almak için yeniden görüşmelere başladı

Irak Ticaret Bankası (TBI), Türkiye'den bir banka satın alma arzusunu devam ettiriyor.

Türkiye'den bir katılım bankası alma planından ağustos ayında vazgeçen Irak Ticaret Bankası, şimdi bir geleneksel bankayı satın almakla ilgileniyor.

Faysal el Haimus, BAE merkezli The National gazetesine verdiği demeçte, Türkiye'den bir banka ile bu ay başında görüşmelere başladıklarını belirtti.

"Türkiye'den bir Banka satın alma planlarımızı Türk Lirası'ndaki istikrarsızlık nedeniyle askıya almıştık, ancak şimdi yeniden düşünüyoruz" diye konuşan el Haimus, Türk Lirası'ndaki iyileşme ve istikrarın kendilerini yeniden düşünmeye yönlendirdiğini belirtti.

Ancak el Haimus, şimdi geleneksel bir banka almakla ilgilendiklerini, geleneksel bankaların kendi deneyimleri ile aynı alan içinde olduğunu düşündüklerini vurguladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ad.26 Aralık 2018 18:43

    sıfırdan bir banka kursa daha mantıklı, şimdi türk bankaları mevduatları çok düşük veriyor, digital banka kursa masrafsız güncel ve yüksek mevduat veren banka olursa iyi olur.

  • Firat17 Aralık 2018 18:03

    Kendini biraz toparlayan caresiz turk finansal tüketici avina cikiyor. Bankadan baska birsey isteyen yok cunku hesaptan isinsiz alinca profesyonel bankaci oluyorsun.

  • bb17 Aralık 2018 14:27

    Irak kendini düzeltememiş buradan mı medet bekliyorlar bu olsa olsa kara para olur ya da tamamen asparagas... daha ciddi şeyler olmalı...böyle atmasyon haberlerle ülke yönetilemez...