BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIrak sınırında çatışma: 4 asker şehit, 6 yaralı----

Irak sınırında çatışma: 4 asker şehit, 6 yaralı

Irak sınırında çatışma: 4 asker şehit, 6 yaralı
20 Nisan 2019 - 02:10 www.finansgundem.com

Türkiye-Irak sınır hattında teröristlerle çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB), Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlarda teröristlerle çıkan çatışmada 4 askerin şehit olduğu, 6 askerin yaradığını bildirdi.


 
MSB Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar sırasında dün teröristlerle çatışma çıktığı belirtildi.

Çatışmada 4 askerin şehit olduğu, 6 askerin yaralandığı ifade edilen açıklamada, 4 şehitten 2'sinin yaralı olarak kaldırıldıkları hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarıldıdığı gösterdidi.

Teröristlerin hava harekatı ve bölgesiedeki ateş destek vasıtaları ile yoğun ateş yaklaştığını açıklandı, açıklama operasyonları devam ediyor.

Açıklamada, "Allah'ın rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize ve başsağlığı ve sabir, yaralanan kahraman silahlarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)