BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaiPhone'un şarjı hemen bitiyor----

iPhone'un şarjı hemen bitiyor

iPhone'un şarjı hemen bitiyor
11 Şubat 2013 - 07:20 www.finansgundem.com

iPhone şarjı çabuk tükenenler dikkat

Hemen her akıllı telefonun en büyük sorunu olan batarya yetmezliği iPhone'larda yoğun olarak hissediliyor. Ancak Apple'ın günler önce yayınladığı iOS 6.1 güncellemesi sonrası şarjının çok daha hızlı tükendiğini dile getirenler Twitter üzerinden şikayetlerini paylaşıyor.
Apple'ın iPhone ve iPad'ler için yayınladığı güncelleme cihazda bir dizi iyileştirme yaparken, bir kısım kullanıcılar güncellemeyle beraber iPhone'ların daha hızlı şarj yediğine ve cihazlarının fazla ısınmaya başladığına dikkat çekiyor.
Ancak Apple, 6.1 güncellemesinin böylesi bir sorun yarattığını henüz kabul etmiş değil.
Kullanıcıların bu tip bir durumla karşılaşması durumunda lokasyon servislerini kapatmalarını, varsa açık uygulamalarının hepsini durdurmayı ve ekran parlaklığını düşürmelerini öneriyoruz.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ıphone ?14 Şubat 2013 02:53

    Iphone sırf bu yüzden alasım gelmiyor 1 gün yetecekse gerçekten hiçbir anlamı yok bu telefonun beni yarı yolda bırakacaksa napıyım, hergün ben bunu şarz edememki veya cebimde şarz aletiyle gezemem veyada bataryasıda çıkmıyorki yanımda yedek batarya gezdireyim bu kadar özellik koyacaklarına sağlam bi batarya yapsalar ya ,isteseler bu teknoloji ile aylarca giden batarya yapabilirler ama bir türlü gelişmedi bu pil teknolojisi 2013 de inanılacak gibi değil gerçekten.

  • R?11 Şubat 2013 13:56

    Batarya teknolojisinin gelişimini beklemek gerek, yoksa onu kapat bunu kıs olmaz, o zaman bu cihazların ne anlamı kaldı, maketleri filan satılsın alsın insanlar madem sırf gösteriş amaçlı alınıyor. 1 gün veya daha az gitmemeli bataryalar, cep telefonu kolay ve heryerde iletişim kurabilmek için ortaya çıktı ama şimdi çıkan cihazlar bu mantığa ters. Sürekli çevremde duyuyorum " şarjım bitmek üzere, kapatıyorum" gibisinden sözler. Bir telefona bu kadar para döküp konuşamamak veya hakkıyla kullanamamak bana çok ters geliyor.

  • Şahsenem11 Şubat 2013 09:04

    Iphone kullanıcı olarak önerinizi dikkate alacağım batarya bitmesi gerçekten sorun.