BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaiPhone'da Chrome sesli arama etkin----

iPhone'da Chrome sesli arama etkin

iPhone'da Chrome sesli arama etkin
04 Haziran 2013 - 11:26 www.finansgundem.com

Google, iOS için Chrome gelişmiş sesli arama özelliğini duyurdu

Sesli komut ve arama özellikleri, birçok mobil cihazda kullanılmaya başlandı. Birçok platformda sesli arama özelliği kullanılan Google Chrome’un geçtiğimiz ay Google I/O konferansında iOS içinde yeni sürümünün hazırlanacağı duyurulmuştu. Google, iOS platformu için Chrome uygulamasında gelişmiş sesle arama özelliğinde dün yaptığı güncelleme ile duyurdu.


iOS kullanıcıları gelişmiş sesle arama özelliği sayesinde Chrome’da eller serbest sesle arama gerçekleştirebilecek. Güncellemeyle birlikte uygulamada güvenlik geliştirmeleri ve hata düzeltmeleri de yapılırken, hem normal kullanım hem de bağlantının yavaş olduğu durumlar için yeniden sayfa yükleme süresi hızlandırıldı. Google’ın sesle arama özelliğinden faydalanmak isteyenlerin klavye üzerinde beliren mikrofon ikonuna dokunması ve aratmak istediği anahtar kelime ya da kelimeleri söylemeleri yeterli. iOS için Google Chrome uygulamasının güncellenmiş sürümüne iTunes App Store’dan erişilebiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)