BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiiPhone 13'ün tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı----

iPhone 13'ün tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

iPhone 13'ün tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı
21 Mart 2021 - 10:32 www.finansgundem.com

Akıllı telefon devi Apple her yıl düzenli olarak çıkardığı iPhone serisine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. ABD'li şirket Apple'ın Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 13 ile ilgili tasarım detayları ve bilgiler sızdırıldı

Dünyaca ünlü teknoloji firması Apple iPhone 13 ile akıllı telefon piyasasını sallamaya hazırlanıyor. Apple'ın her yıl düzenli olarak piyasaya çıkardığı iOS işletim sistemine sahip telefon modeli iPhone'un 13 serisinden yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. iPhone 13 serisinin Eylül ayında tanıtması beklenirken modele ait sızıntılar paylaşıldı.

Donanımhaber'de yer alan habere göre; Apple'ın yeni nesil akıllı telefon modeli iPhone 13'ün tasarımını ortaya koyan yeni bir görsel paylaşıldı. Render görüntüsünün, yaklaşan iPhone 13 serisiyle ilgili son zamanlarda çıkan tüm bilgilere dayanılarak hazırlanmış olduğu öğrenildi.

İçeriden öğrenenlere göre, akıllı telefonun ekranında daha küçük bir çentik olacak ve ekranın etrafındaki çerçeveler daha da daralacak. Lightning bağlantı noktası alt kısımda görülebilir. Aynı zamanda bazı kaynaklara göre yeni iPhone modelinde bu portun olmayacağı da söyleniyor.


DAHA KÜÇÜK ÇENTİK VE İNCE ÇERÇEVELER
Render görüntüsünün yaratıcısı, iPhone 13'ün 120 Hz yenileme hızına sahip bir ProMotion ekranının yanı sıra bir LiDAR sensörü, f / 1.8 diyafram açıklığına sahip ultra geniş açılı bir kamera, daha büyük kapasitede bir pil ve dahili 1 TB depolama alanı ile geleceğini belirtiyor.

Ayrıca iPhone 13, Face ID'nin yerini alacak olan ve Yüz Tanıma Sistemi için gereken alanı azaltacak en son D-ToF (Direct ToF) teknolojisini de kullanabilir. Öte yandan 23 Mart'ta Apple'ın bir sunumu olduğu iddia ediliyor. Şirket bu etkinlikte iPad mini 6 ve 12.9 inç iPad Pro'yu tanıtabilir. iPhone 12s olarak da isimlendirilebileceği söylenen iPhone 13 serisinin lansmanı ise Eylül ayında gerçekleşecek.

Apple tüm mağazaları açtı

iPhone 12 Türkiye satış fiyatları açıklandı

iPhone 12 tanıtıldı, fiyatı belli oldu

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)