BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIPARD-II'nin 5. başvuru çağrısı Aydın'da tanıtılacak----

IPARD-II'nin 5. başvuru çağrısı Aydın'da tanıtılacak

IPARD-II'nin 5. başvuru çağrısı Aydın'da tanıtılacak
15 Şubat 2019 - 16:12 www.finansgundem.com

TKDK aracılığıyla 42 ilde uygulanan, AB Kırsal Kalkınma Programı IPARD-II'nin 5. başvuru çağrı ilanının tanıtım toplantısı Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'nin katılımıyla yarın Aydın'da gerçekleştirilecek.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) aracılığıyla 42 ilde uygulanan, Avrupa Birliği (AB) Kırsal Kalkınma Programı IPARD-II'nin 5. başvuru çağrı ilanının tanıtım toplantısı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin katılımıyla yarın Aydın'da gerçekleştirilecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de AB standartlarında, rekabetçi, sürdürülebilir, teknoloji kullanımı yüksek tarım ve hayvancılık işletmelerinin çoğalmasını hedefleyen çağrı kapsamında Pakdemirli tarafından açıklanacak önemli miktarda kaynak, kırsal alanda yatırımların artması için kullandırılacak.

Çağrı, hayvancılık yatırımlarıyla tarımsal ve hayvansal ürünlerde işleme ve pazarlama yatırımları olarak 2 ana gruba ayrılacak. Toplam 9 alt sektörde çağrıya çıkılacak.

Başvuru çağrısında hayvancılık alanında besi, süt üretimi ve kanatlı sektörü, işleme ve pazarlama alanında da et ve sütün yanı sıra su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlaması, meyve-sebze soğuk hava deposu ve paketleme yatırımlarına destek sağlanacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)