BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİnternetten hesap açana %12.25 faiz----

İnternetten hesap açana %12.25 faiz

İnternetten hesap açana %12.25 faiz
29 Mayıs 2014 - 09:42 www.finansgundem.com

HSBC Türkiye, Bireysel İnternet Bankacılığı’na giriş yapan müşterilerine, Modern Hesap’tan %12,25 hoş geldin faizi sunuyor.

15 Mayıs – 15 Haziran 2014 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı’ndan hesabını ilk defa “Modern Hesap” olarak tanımlayan müşteriler, ilk aya özel %12,25 hoş geldin faiz oranından yararlanabiliyor.
Müşterilerin tek yapması gereken, HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı’na giriş yaparak, Hesaplarım > Modern Hesap Açılışı menüsünden, hesaplarını Modern Hesap olarak tanımlamak.
Müşteriler adına otomatik ödemeler, günlük nakit işlemleri ve tasarrufların yönetildiği Modern Hesap ile müşterilerin günlük yaşamları kolaylaşıyor. Modern Hesap, 2.000 TL ile 75.000 TL arasındaki bakiyelere avantajlı oranlarla faiz kazandırırken, para çekme/yatırma gibi nakit işlemlerinin yapılmasına olanak sağlıyor, fatura ve ödeme talimatlarını takip ederek, ödemelerin öncesinde ve sonrasında müşterileri bilgilendiriyor. Modern Hesap’ta ayrıca “Plus” özelliği tanımlanarak, birikim süresi en az 1 yıl olmak kaydıyla orta ve uzun vadede TL, USD, EUR ve GBP olarak her ay düzenli bikirim yapılabiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)