BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiİnternet erişimi engellendi mi?----

İnternet erişimi engellendi mi?

İnternet erişimi engellendi mi?
04 Haziran 2013 - 09:44 www.finansgundem.com

TTNET Genel Müdürü Kaya, Gezi Parkı eylemleri nedeniyle internete erişimin engellendiği iddialarına yanıt verdi

Yeni bir servisin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, internete erişimin engellendiği iddialarının doğru olmadığını söyledi.
Herhangi bir şekilde bölgesel olarak bile erişimin engellenmesinin söz konusu olamayacağını bildiren Kaya, yoğunluk nedeniyle kısa süreli sıkıntıların yaşanmış olabileceğini belirtti.
''OYUNUN KURALLARINI DEĞİŞTİRECEK''
BTK'nın konu ile ilgili açıklamasının tüm sektör adına yapılmış bir açıklama olduğunu dile getiren Kaya, net ve açık bir şekilde bu iddiaların yersiz olduğunun altını çizdi.
Kaya, tam tersine, Facebook, Twitter gibi servislerin büyümesini desteklediklerini sözlerine ekledi.
BTK: MÜDAHALEDE BULUNMADIK
BTK tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamada Facebook ve Twitter’a erişimin zaman zaman olmamasının ve sayfaların ağırlaşıp hata vermesinin kendileriyle alakalı olmadığı bildirildi.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, BTK’nın ve Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının Twitter veya Facebook’a yönelik herhangi bir müdahalesinin bulunmadığını söyledi ve bu sitelere erişim sırasında meydana geldiği iddia edilen yavaşlama ve bağlantı zorluklarının, yoğunluktan veya fazla yer tutan video gönderimlerinin çokluğundan kaynaklanmış olabileceğini dile getirdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)