BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiInstagram, TikTok'un canını yakacak----

Instagram, TikTok'un canını yakacak

Instagram, TikTok'un canını yakacak
12 Şubat 2021 - 15:54 www.finansgundem.com

Sosyal medyanın popüler platformlarından Instagram, başta TikTok olmak üzere pek çok uygulamayı kapsayacak yeni bir karar verdi.

Her gün Instagram üzerinden milyonlarca paylaşım yapılıyor. Gerek fotoğraf gerekse videolu içerikler ve hikayeler paylaşılıyor. Buna ek olarak Instagram üzerinden TikTok videoları da dahil olmak üzere farklı platformlardan videolar kullanıcılar tarafından paylaşılıyor.

'Keşfet'te değişiklik yapacak

İşte Instagram da tam bu noktada müdahalede bulunmak istiyor. TikTok ve diğer uygulamaların logosunun olduğu videoları daha ‘az öne’ çıkartmayı hedefleyen Instagram, bu noktada keşfette değişiklik yapıyor.

Instagram’ın Creators hesabı üzerinden yapılan paylaşımda bu kararın sebepleri de açıklanıyor. Farklı platformlardan alınan ve paylaşılan videoların düşük kalitede olması, kıyısında köşesinde filigran( logo) yer alması gibi sebepler nedeniyle Instagram Reels, deneyiminin düşük olduğu söyleniyor. Bu sebeple alınan karar sonrası, söz konusu içerikler öne çıkartılmayacak.

TikTok satışı rafa kaldırdı

 

Instagram kurucusu: Türkiye'deki ekosistemi güçlendirmek için...

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)