BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİnsanımıza tepeden bakmak AK Partiliye yakışmaz----

İnsanımıza tepeden bakmak AK Partiliye yakışmaz

İnsanımıza tepeden bakmak AK Partiliye yakışmaz
15 Ocak 2020 - 15:14 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Halkımızla aramıza asla bürokratik duvarlar örmemeliyiz. İnsanımıza tepeden bakmak AK Partiliye yakışmaz" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

"AK Parti belediyeleri artık sadece kaliteli hizmetin değil, aynı zamanda dayanışmanın, paylaşmanın da öncüsü olacaklardır" diyen Erdoğan, "Son Mahalli İdareler Seçimlerinin üzerinden daha bir sene bile geçmeden şovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı" ifadesini kullandı.

CHP'yi eleştiren Erdoğan, ​"CHP gibi seçim döneminde vatandaşı vaat yağmuruna tutup seçim sonrası unutanlardan olmadık. Bir işi yapmayı gönülden isteyen mutlaka bir yolunu bulur. Milletimize mahcup olacak bir işin içine girmedik, biz sözünün eri bir partiyiz" dedi.

'Halkımızla aramıza asla bürokratik duvarlar örmemeliyiz'

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Dünkü grup toplantımızda 5 yeni belediye başkanının partimize katılımını yaptık. Bu sayının önümüzdeki haftalarda daha da artacağına inancım tamdır.

Yüreğinde vatan sevgisi olan herkese kapımız açık. Aramıza yeni katılan ya da katılacak yeni belediye başkanlarına her türlü desteği arkadaşlarımız verecektir.

Halkımızla aramıza asla bürokratik duvarlar örmemeliyiz. İnsanımıza tepeden bakmak AK Partiliye yakışmaz. Geçmişe değil geleceğe odaklanacağız.

CHP gibi seçim döneminde vatandaşı vaat yağmuruna tutup seçim sonrası unutanlardan olmadık. Bir işi yapmayı gönülden isteyen mutlaka bir yolunu bulur. Milletimize mahcup olacak bir işin içine girmedik, biz sözünün eri bir partiyiz.

Bırakın araç gereç gibi kaynakları atıl halde bekletmeyi, Türkiye'nin heba edecek tek bir çivisi, boşa geçirecek tek bir anı dahi yoktur.

'Şovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı'

AK Parti belediyeleri artık sadece kaliteli hizmetin değil, aynı zamanda dayanışmanın, paylaşmanın da öncüsü olacaklardır.

Belediyeler ülkemizin en ücra köşelerine ulaşma fırsatı bulduğumuz temel hizmet birimleridir. Bunca yıllık hizmet yolculuğumuzda yerel idareler bizim her zaman lokomotifimiz olmuştur. Maddi bakımdan durumu nasıl olursa olsun her bir belediyemizin diğerlerinden öğreneceği pek çok değerli bilgi bulunuyor. Doğudaki belediyelerimiz sıkıntı çekerken batıdaki belediyelerimiz keyfe keder projelere pay ayırabiliyor.

Şehrine hizmet değil de şov peşinde koşanların ne hale düştüğünü görüyorsunuz. Son Mahalli İdareler Seçimleri'nin üzerinden daha bir sene bile geçmeden şovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı. Başkasının kısır siyasetlerinin bizi esir almasına izin vermeyeceğiz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)