BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİnsan kafatası bulundu!----

İnsan kafatası bulundu!

İnsan kafatası bulundu!
01 Nisan 2013 - 23:32 www.finansgundem.com

Tunceli'de ormanlık alanda yol açma çalışmasının yapıldığı bölgede toprağa gömülü halde insana ait bir kafatası ile kemik parçaları bulundu

Tunceli’de ormanlık alanda yol açma çalışmasının yapıldığı bölgede toprağa gömülü halde insana ait bir kafatası ile kemik parçaları bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığıkonuyla ilgili soruşturma başlattı.
Tunceli merkeze yaklaşık 7 kilometre mesafede bulunan Kocakoç Köyü'nün ormanlık alanında yol açma çalışmalarının ardından bölgede odun toplayan köylüler, toprak yüzüne çıkmış bir insana ait kafatası ile topraklar arasında insan kemikleri buldu. Köylülerin haber vermesiyle bölgeye gelen jandarma ekipleri inceleme başlattı. Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da konuyla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.
Köylüler, 1990'lı yıllarda bölgede bir çok kişinin kaybolduğunu belirterek, bu kemiklerin kayıp kişilere ait olabileceğini ileri sürdü.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)