BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİnsan kaçakçılarına operasyon, ambulans şöförü detayı!----

İnsan kaçakçılarına operasyon, ambulans şöförü detayı!

İnsan kaçakçılarına operasyon, ambulans şöförü detayı!
24 Eylül 2021 - 08:55 www.finansgundem.com

Ankara'ya kaçak yoldan giren 25 göçmen ile organizatör 5 kişi yakalandı. Göçmenler, sınır dışı edilmek üzere yetkililere teslim edildi. 5 şüpheli ise tutuklandı. Tutuklanan Y.K.'nin ambulans şoförü olduğu belirlendi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, İran üzerinden yurda yasa dışı yollarla göçmen getirileceği bilgisi aldı ve soruşturma başlattı.  Göçmenlerin önce Diyarbakır, ardından da Ankara'ya getirileceği bilgisini öğrendi.

5 ORGANİZATÖR, 25 GÖÇMEN

Ekipler, Ankara-Niğde Otoyolu'nda bir minibüs ile arkasındaki otomobili durdurdu. Minibüste 25 göçmen bulunurken, yurda girişlerini organize eden Y.K., A.Y., T.R.E., M.A.K. ve N.G.Ç. gözaltına alındı. Göçmenler, sınır dışı edilmeleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

ORGANİZATÖR AMBULANS ŞOFÖRÜ 

5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan kişilerden Y.K.'nin ambulans şoförü olduğu ve işinden arta kalan zamanlarda göçmen kaçakçılığı organizatörlüğü yaptığı belirlendi.

Otomobil çaldılar, gezerken yakalandılar!

 

ABD'de federal mahkemeden ortalığı karıştıran göçmen kararı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)