BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİnönü Stadı'nda skandal----

İnönü Stadı'nda skandal

İnönü Stadı'nda skandal
28 Nisan 2013 - 07:15 www.finansgundem.com

Beşiktaş - Orduspor maçının ardından İnönü Stadı'nda büyük bir skandal yaşandı

Numaralı VİP tribünde taraftarlar maçın ardından stadı terketmek üzereyken şeref tribününden inen takım elbiseli ve koruma görünümlü 3-4 kişi ceplerinden çıkardıkları katlanır sopalar ile 5-6 kişilik taraftar grubuna saldırdı.
Aynı zamanda basın tribününde yanında yaşanan bu olayın ardındna herkes şaşkına döndü. Olaya müdahale eden bazı yöneticiler takım elbiseli 3-4 kişiyi o bölgeden uzaklaştırırken, yaşanan gergin dakikalar çok büyük tepki çekti.
"BU KİŞİLERİN ADI PROTOKOLDE YOK"
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Protok Müdürü Engin Şenoğlu, İnönü Stadı'nda yaşanan olaylar ile ilgili açıklamaları yaptı. Şenoğlu'nun açıklamalrı şöyle;
"Protokolün düzenini biz ayarlıyoruz. Ev sahibine 25, misafir takıma 15 kişilk yer ayırıyoruz. Ama Beşiktaş bu biletleri kime veriyor bilemeyiz. Polisten aldığımzı bilgiye göre olaya karışan kişilerin listede isimleri yok. Bu kişiler protokole giriş yapanların yanındakiler olduğunu düşünüyoruz."
BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ
Beşiktaş protokol tribününde yaşanan olaylar ile ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama girdi.
İşte o açıklama;
"Yönetim Kurulumuz’un BJK İnönü Stadı’nda yaşanan üzücü olaylarla ilgili açıklaması şöyle: Bugün BJK İnönü Stadı'nda Orduspor ile oynanan karşılaşmanın ardından numaralı tribünde çıkan üzücü olayı şiddetle kınıyoruz.
Beşiktaşımız’ın en önemli değeri olan taraftarlarımızın şiddete maruz kalmış olduğu bu münferit olayın kabul edilmesi mümkün değildir. Geçmişte bu tarz olayların üzerini örten zihniyetin tam karşısında olan bir yönetim anlayışına sahip olduğumuzun altını bir kez daha önemle çizmek isteriz. Bu müeesir olayın sorumlularının bulunması ve cezalandırılması amacıyla kulüp olarak emniyet yetkilileri ve adli mercilerle sonuna kadar işbirliği içinde bulunacağımızdan ve bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)