BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING’nin yer aldığı finansman işlemlerine Bonds & Loans’dan 2 ödül ----

ING’nin yer aldığı finansman işlemlerine Bonds & Loans’dan 2 ödül

ING’nin yer aldığı finansman işlemlerine Bonds & Loans’dan 2 ödül
08 Aralık 2021 - 16:30 www.finansgundem.com

ING’nin yer aldığı iki finansman işlemi, Türk sermaye piyasaları ve finans sektörünün saygın organizasyonlarından “Bonds & Loans Türkiye Ödülleri 2021” kapsamında iki ödüle layık görüldü.

Finansman alanında uluslararası uzmanlık ve deneyime sahip ING’nin yer aldığı iki finansman işlemi, GFC Media Group tarafından düzenlenen, Türk sermaye piyasaları ve finans sektörünün saygın organizasyonlarından “Bonds & Loans Türkiye Ödülleri 2021” kapsamında iki ödüle layık görüldü. ING’nin kreditör olarak yer aldığı sürdürülebilirlikle bağlantılı Denizbank DPR (Diversified Payments Right) Seküritizasyon İşlemi “Yılın Yapılandırılmış Finansman İşlemi” ödülünü alırken, ING’in ortak lider düzenleyici bankalardan biri olarak destek verdiği İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Tahvil İhracı ise “Yılın En İyi Kurumsal İşlemi” olarak seçildi.

Ayşegül Akay: Uluslararası deneyimimizi ülkemize aktarmaya devam edeceğiz

ING’nin finansman alanında dünya çapındaki yetkinliğini vurgulayan ING Türkiye Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Akay, “Uluslararası piyasalardan sağlanan ve özellikle uzun vadeli finansmanların ülke ekonomisinin gelişimi açısından önemli olduğuna inanıyoruz, bu kapsamda ING olarak uluslararası uzmanlık ve deneyimimiz ile Türkiye’de farklı birçok finansman işleminde aktif olarak yer almaktan ve Türkiye’deki kurumları desteklemekten mutluyuz. Kreditör ve ortak lider düzenleyici olarak destek verdiğimiz iki işlemin de sektörde oldukça saygı duyulan Bonds & Loans Türkiye Ödülleri 2021 kapsamında ödüllendirilmesinden dolayı ayrıca gurur duyuyoruz. ING olarak, Türkiye’nin büyümesine ve kalkınmasına katkıda bulunmaya ve uluslararası deneyimimizi ülkemize aktarmaya devam edeceğiz” dedi.

ING Türkiye müşteri iletişim merkezi’ne birincilik ödülü

ING Türkiye’den ekonomiye 47.1 milyar TL kaynak, mevduatta büyümeye devam

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mr brok08 Aralık 2021 17:02

    Nasıl ödül veriyorlar neye dayanarak inanılır gibi degil turuncu hesap adı altında hem mudilere eksi faiz vererek hemde eski hesaplara dahada eksi vererek ayrımcılık ve kurnazlık yapan etik olmayarak bir bankaya nasıl ödül verirler akil tutulması gibi