BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere’yi çok zor günler bekliyor----

İngiltere’yi çok zor günler bekliyor

İngiltere’yi çok zor günler bekliyor
18 Eylül 2020 - 10:20 www.finansgundem.com

Vaka sayılarının arttığı ve hastaneye yatışların her 8 günde bir iki katına çıktığı İngiltere'de, yetkililer ülke geneline bir tecrit önlemi getirilip getirilmeyeceğine dair henüz bir karar vermiş değil.

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, hastanelere yatışın her 8 günde bir iki katına çıktığını belirterek ülkede korona virüs vaka sayılarındaki artışın hızlandığını söyledi ancak gelecek ay ülke çapında bir tecrit önlemi getirilip getirilmeyeceğine dair açıklama yapmaktan kaçındı.

Johns Hopkins Üniversitesi Tıp Fakültesi verilerine göre İngiltere, ABD, Brezilya, Hindistan ve Meksika'dan sonra korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin en yüksek olduğu
beşinci ülke.

Sky News'a konuşan Hancock ikinci bir tecrit önlemi getirilmesi ihtimali sorularına bunun son çare olduğunu ancak hükümetin virüsle mücadelede ne gerekirse yapacağını ifade etti. Hancock, ikinci bir tecrit önlemine dair "Buna şu an cevap veremem" açıklamasında bulundu.

İngiltere'de korona virüs vakaları Eylül'de tekrar yükselmeye başladı. Her gün 3,000 ve 4,000 arasında yeni vaka açıklansa da bu rakam her gün 10,000'den fazla vaka açıklayan Fransa'nın oldukça gerisinde yer alıyor.

İngiltere, dün hayatını kaybedenlerin sayısının günlük 21 olduğunu açıklarken hükümetin hesaplama sistemine göre toplam rakam 41,705'e ulaştı.

Evening Standard gazetesinin haberine göre İngiltere kamu sağlığı kurumunun Londra yetkilisi Kevin Fenton Çarşamba günü Londra'da korona virüsün ikinci dalgası ile mücadele etmek için sokağa çıkma yasağı ilan edilebileceğini söylemişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)