BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'ye iltica eden Rus işadamı Nikolai Glushkov öldürüldü----

İngiltere'ye iltica eden Rus işadamı Nikolai Glushkov öldürüldü

İngiltere'ye iltica eden Rus işadamı Nikolai Glushkov öldürüldü
17 Mart 2018 - 12:04 www.finansgundem.com

İngiltere'ye iltica eden muhalif Rus işadamı Nikolai Glushkov'un ölümüyle ilgili cinayet soruşturması başlatıldı. 68 yaşındaki Glushkov, pazartesi günü Londra'daki evinde ölü bulunmuştu

İngiliz polisi, Rus havayolu şirketi Aeroflot’un eski Genel Müdür Yardımcısı Nikolai Glushkov'un, boğazı sıkılarak öldürüldüğünü belirledi.

İngiliz polis teşkilatı Scotland Yard'dan yapılan açıklamada, pazartesi günü Londra'daki evinde ölü bulunan Glushkov (68) ile ilgili soruşturmanın "cinayet" soruşturmasına dönüştürüldüğü bildirildi.

İngiliz terörle mücadele polisi, New Malden semtindeki evinde ölü bulunan Glushkov ile ilgili olarak "açıklanamayan ölüm" teşhisiyle inceleme başlatmıştı.

Polis, yapılan otopside Glushkov'un ölüm nedeninin "boğaza uygulanan baskı" olarak tespit edildiğini kaydetti.

Polis, Salisbury'de eski ajan Sergey Skripal ve kızı Yulia'nın zehirlenmesi ile bu olay arasında bir bağlantı olduğuna dair henüz kanıt bulunmadığını yineledi. 

Rusya'nın en büyük havayolu şirketi Aeoflot'un eski Genel Müdür Yardımcısı Glushkov, 1999’da ülkesinde para aklama ve dolandırıcılıktan hüküm giymişti.

Glushkov 2006’da başka bir mahkumiyet aldıktan sonra kaçtığı İngiltere'ye iltica etmişti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e muhalif olan Glushkov, bir diğer Putin muhalifi Boris Berezovsky ile yakın ilişkisiyle biliniyordu. Berezovsky 2013'te İngiltere’de Berkshire’daki evinde ölü bulunmuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)