BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİngiltere'den flaş bir iddia geldi...----

İngiltere'den flaş bir iddia geldi...

İngiltere'den flaş bir iddia geldi...
13 Eylül 2013 - 09:56 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Aysal Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmaları halinde büyük transferler yapacaklarını açıkladı

Galatasaray Başkanı Aysal, “Biz her başarılı hocamızı bir yere kaptıracaksak federasyonların işlerini de yapalım” diye konuştu. Aysal, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmaları halinde Didier Drogba ve Sneijder benzeri transferler yapabileceklerini söyledi.
G.Saray Başkanı Ünal Aysal, sponsorluk imza töreninde değişik konularda açıklamar yaptı. Aysal, kulüplerinde başarılı olan hocalara milli takımların kanca atmasına karşı çıktı. Aysal’ın açıklamaları şöyle oldu: “Fatih Hoca’nın büyük başarılarına alıştık. Önemli olan da, Milli Takım’ın aşağı inmiş başarı ivmesini yukarı çekmesidir. Galatasaray ve Terim burada bir fedakarlığa imza atmıştır. Bu, Futbol Federasyonu’na bir destektir. Umarız, Futbol Federasyonu da bu davranışı takdir edip aynı incelikle karşılık verecektir.”
HOCA ZAMANI GELİNCE AÇIKLAR
“Fatİh Hoca’nın çok büyük sorumlulukları var. Önümüzdeki süreç meşgul olacak. Bu konuda lütfen baskı yapmayalım. Zamanı gelince açıklama yapacaktır. Hocanın ne Galatasaraylılığını ne de milli sevgisini kimse sorgulamasın. Yoksa herkes karşısında önce G.Saray’ı bulacaktır. Bize ve federasyona verdiği sözlerle Fatih Hoca önemli mesuliyet altındadır.”
DAHA UCUZA GELİR!
Ünal Aysal, Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman’ın Türkiye Basketbol Milli Takımı’nın başına geçmesi hakkında sorulan bir soruya ise tepkili bir yanıt verdi. Aysal, ”Böyle bir şey gündemimizde değil. Bunlar dedikodu. Ancak, Galatasaray her başarılı olan teknik direktörü bir yere kaptıracaksa, bütün federasyonların işlerini de biz yapalım. Bu şekilde daha ucuza gelir” şeklinde konuştu.
Real kadar şansımız var
Şampiyonlar ligi’nde zor bir gruba düştüklerinin altını çizen Ünal Aysal, “Juventus ve Real Madrid kadar G.Saray’ın da bu grupta şansı vardır. Üçüncü olursak da dünyanın sonu değil, UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağız” diye konuştu.
Galatasaray Kulübü Başkanı, Şampiyonlar Ligi’nde 2. tur için enaz Real Madrid ve Juventus kadar şanslı olduklarının altını çizdi, “Mevcut kadro lig için yeterli. Ancak gruptan çıkarsak hocamızın raporuna göre çilek anlamında 1-2 transfer daha yapabiliriz” dedi.
İŞTE ÜNAL AYSAL'IN YENİ ÇİLEĞİ


Başkan Ünal Aysal’ın yeni çilekleri için ilk iddia İngiltere’den geldi İngiliz basını, Manchester United’da forma şansı bulamayan Japon yıldız Shinji Kagawa’nın, Ocak ayında Türkiye’ye gidebileceğini duyurdu.
Manchester United’da yeni menajer David Moyes’in gözüne giremeyen Kagawa’nın, Premier Lig’den ayrılabileceğini savunan caughtoffside.com sitesi, Japon oyuncunun, 2014 Dünya Kupası’nı da düşünerek oynamak istediğine dikkat çekti.

24 yaşındaki oyuncu, “Bana sürekli neden oynamadığım soruluyor. Bunu lütfen menajerimiz David Moyes’e sorun. Bazı günler oldukça üzülüyorum” dedi. İngiliz basınında yer alan haberlerde, Manchester United’dan Ocak ayında ayrılma planları yapan Kagawa’nın eski kulübü Borussia Dortmund’un yanı sıra Galatasaray’a sıcak baktığı ifade edildi. (Milliyet)
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)