BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'deki akaryakıt krizinde asker direksiyonda----

İngiltere'deki akaryakıt krizinde asker direksiyonda

İngiltere'deki akaryakıt krizinde asker direksiyonda
02 Ekim 2021 - 04:14 www.finansgundem.com

Ülkede yaşanan ağır vasıta sürücüsü sıkıntısı nedeniyle tedarikte zorlanan akaryakıt istasyonları önünde kuyrukları önlemek için ordu devrede. Tanker ve pompa eğitimlerini tamamlayan askerler pazartesiden itibaren dağıtımda

İngiltere'de bir haftadır akaryakıt krizine çözüm için hazır kıta bekleyen silahlı kuvvetler personeli, pazartesiden itibaren benzin istasyonlarına dağıtıma başlayacak.

İngiliz hükümetinden yapılan açıklamaya göre, 100'ü şoför olmak üzere yaklaşık 200 asker, istasyonlar üzerindeki baskıyı hafifletmek için "geçici" destek sağlayacak.

Bir hafta boyunca tankerleri ve benzin istasyonlarının depolarını nasıl dolduracaklarını öğrenen askerler, ilk teslimatları pazartesi sabahı yapacak.

300'e kadar yabancı akaryakıt tankeri sürücüsü de mart ayının sonuna kadar İngiltere'de çalışmak üzere çok kısa sürede göreve başlayacak.

İngiltere'de yapılan bir araştırmada, petrol istasyonlarının en az yüzde 26'sında ne benzin ne de dizel bulunuyor.

Kriz, önceki hafta BP ve Tesco Alliance'ın ülke çapında ağır vasıta sürücüsü sıkıntısı nedeniyle tedarikin kesintiye uğradığını açıklamasının ardından başlamıştı.

Açıklama sonrası istasyonlar önünde uzun kuyruklar oluşurken, bazı istasyonlarda akaryakıt bitmişti. Sorunun çözümü için kısa süreli olarak askerlerden yararlanacağı açıklanmıştı.

İngiltere'deki tedarik krizinde müthiş gelişme! Asker hazır kıta

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)03 Ekim 2021 12:45

     ;)   ordu darbe yapabılır dikkat :D 

  • Kerim03 Ekim 2021 12:40

    İhtiyacı 15000 deniyor 100 asker bu işi nasıl halledecek eger hallederse 14900 soforu almayın askerlere 10 kat maas versinler

  • Misafir 03 Ekim 2021 06:09

    İngiltere'deki olaylar sadece bir deneme. Yakında tüm dünya ülkeleride buna benzer vakalar yaşanacak. Kış sert geçecek. Önleminizi alın.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ03 Ekim 2021 12:14

    aynen katılıyorum.abd tüm dünya da yeni bir ekonomik çöküş ve yeni bir sistemini devreye sokacak gibi.çünkü kendilerinin tuzları kuru karşılıksız paraları basıp malları stokladılar.bizim gibi günlükcüler düşünsünler.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ02 Ekim 2021 21:35

    Hangi süper devlet abd var idi ya.ab ne diyor idi rusya benim baş düşmanım onlardan doğalgaz almayacaksınız benden alacaksınız.diye süper güç bu abd mi resmen madara oldular.şu ingilterenin düştüğü hale bir bakarmısınız.akaryakıt yok yiyecek yok marketler talan olmuş.aynen bizim 1970 yılındaki chp iktidarındaki gibi günleri yaşıyorlar.bunlar daha iyi günleri bence.biz rusya ile ittifak yapsak bunların canlarını dahi çıkartırız.

  • Saıt03 Ekim 2021 12:43

    Ulkeyi inanılmaz bataklıklara sokup iktidarı baskılarına kaptırdınuz gelenler borc ödemelerle cebellesti şimdi de cart curt komusuyorsunuz. Allah layığınızı versin

  • Nedim02 Ekim 2021 18:31

    Bütün Dünya yı karıştırdınız her yerde fitne çıkardınız!  Çok yakında Amerika ile birlikte belanızı bulacak. Tarihin karanlıklarına gömüleceksiniz.

  • Mucise Reis ;)03 Ekim 2021 12:46

    bugun geldese önce sen gidersin 5 bin sterlık 1 aylık maaşla çalışmaya :D