BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'de vakalar üç katına çıktı, kısıtlamalar geri geldi----

İngiltere'de vakalar üç katına çıktı, kısıtlamalar geri geldi

İngiltere'de vakalar üç katına çıktı, kısıtlamalar geri geldi
11 Ekim 2020 - 14:25 www.finansgundem.com

Tüm dünyada olduğu gibi İngiltere'de de ikinci dalga alarmı verilmiş durumda. İki haftada üç katına çıkan vakaların ardından milyonlarca kişi, bulundukları bölgelerini terk etmemeleri konusunda uyarıldı.

İngiltere'de artan ölü sayısı ve vakalar üzerine önlemler artırılıyor.

Daily Express'te yer alan habere göre hükümet hafta sonunu, yarın Boris Johnson tarafından duyurulması beklenen üç kademeli kısıtlama sistemi hakkında belediye başkanlarını bilgilendirerek geçirdi.

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan da yaptığı açıklamada vatandaşlara karşı dürüst olması gerektiğini, uyarı kısıtlamalarının muhtemelen 'çok yakında” getirileceğini söyledi.

Khan, üç kademeli bir kısıtlama planını doğrulayarak bunun konuşulduğunu ve üçüncü kademenin, salgının ilk aylarındakine kısıtlamalara benzer kısıtlamalar içereceğini açıkladı.

Gazetede yer alan habere göre, ülkenin kuzey ve iç bölgelerdeki alanlarda, vakalar artmaya devam ettikçe, muhtemelen en zorlu kısıtlama olan üçüncü kademe uygulanacak. Geri kalan yerler için 1. ve 2. kademeler gerçekleştirilecek.

İngiltere, Cumartesi günü 15 bin 116 Kovid-19 vakası ve 81 can kaybı açıkladı. Bu sayı, Cuma günü 13 bin 864, yedi gün önce 12 bin 827 ve iki hafta önce ise 6739'ydı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)