BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomiİngiltere'de perakende satışlar rekor kırdı----

İngiltere'de perakende satışlar rekor kırdı

İngiltere'de perakende satışlar rekor kırdı
24 Ağustos 2021 - 14:21 www.finansgundem.com

İngiltere'de perakende satışlar neredeyse son 7 yılın en büyük artışını yaşadı

İngiltere'de perakendeciler, harcamaların Ağustos ayında neredeyse son 7 yılın en yüksek seviyesine çıktığını ve siparişlerin yeni bir rekor kırdığını bildirdiler.

İngiltere Sanayi Konfederasyonu (CBI) tarafından hazırlanan ve geçen yılın aynı dönemine göre satış hacmini ölçen perakende satış dengesi Ağustos ayında, Temmuz ayındaki +23'ten +60'a yükselerek Aralık 2014'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktı. Ekonomistler, perakende satış dengesinin
+20 olmasını bekliyorlardı.

+60 değeri, Ağustos ayında satış hacminin geçen yılın aynı dönemine göre arttığını ifade edenler ile azaldığını belirtenler arasındaki farkı yansıtıyor.

Ağustos ayında Eylül ayı için perakende satış beklentileri dengesi, +29'dan +39'a yükselirken, çeyrek dönem ortalama satış fiyatı da Kasım 2017'den bu yana görülen en yüksek seviye olan +73'e çıktı. Mayıs ayında bu değer +53 olmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)