BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'de ordu sokağa iniyor----

İngiltere'de ordu sokağa iniyor

İngiltere'de ordu sokağa iniyor
19 Mart 2020 - 09:36 www.finansgundem.com

İngiltere Silahlı Kuvvetleri, yeni tip Korona virüs (Kovid-19) önlemleri çerçevesinde kamu hizmetlerinin gerçekleştirilebilmesi için 10 bin ek ordu mensubunun göreve hazır olacağını duyurdu.

Koronavirüs vakalarının 2 bin 664'e, hayatını kaybedenlerin ise 71'e ulaştığı İngiltere'de salgına ilişkin sıkı tedbirler yeni alınmaya başlandı.

Savunma Bakanlığı'nın 10 bin ordu mensubunun Koronavirüs'le mücadele görevi için yüksek hazırlıkta olduğunu açıklamasında Bakan Ben Wallace, "Kadın ve erkek Silahlı Kuvvetlerimiz, Britanya'yı ve vatandaşlarını Kovid-19 dahil her türlü tehditten korumaya hazırdır" dedi.

10 bin ek ordu mensubunun göreve hazırlanması dışında İngiltere'de 150 askeri personel, Ulusal Sağlık Sistemi'nin ihtiyaç duyması durumunda oksijen tankerleri getirmek için eğitilecek. Savunma Bilim ve Teknoloji Laboratuarının bilim insanları İngiltere Kamu Sağlığı Birimi ile ortak çalışacak.

GM korona virüsle mücadeleye desteğin yollarını arıyor

 

Araştırması tamamlandı! Bilim insanları korkutan detayları açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)