BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere’de memurlar ofislere dönecek----

İngiltere’de memurlar ofislere dönecek

İngiltere’de memurlar ofislere dönecek
19 Nisan 2022 - 09:57 www.finansgundem.com

İngiltere’de pandemi sebebiyle kamuda çalışanlar uzaktan çalışma sistemine adapte olurken, İngiliz devleti çalışanları ofise geri getirmek için talimat verdi.

Salgın yüzünden uzaktan çalışma modeline geçen İngiltere'de normale dönüş başladı. İngiliz Daily Telegraph gazetesinde yer alan haberde, hükümetin çalışanların ofise dönmesi için talimat verdiği belirtildi. Çalışanların dörtte üçünün halen evden çalıştığının ortaya çıkması sonrasında İngiliz hükümetinin verimliliğinden sorumlu bakan Jacob Rees-Mogg’un bütün bakanlıklara mesaj gönderdiği ve talimat verdiği kaydedildi.

Kovid salgını artık “bahane”

Gazeteye konuşan kaynaklar, devlet memurlarının Kovid'i artık “bahane” olarak kullanamayacaklarına dair bir uyarının gönderildiğini söyledi. Uyarıda Rees-Mogg, “Artık İngiltere’de bütün yasal Kovid-19 kısıtlamaları kaldırıldı ve Kovid-19 ile yaşamayı öğrendik. Dolayısıyla çalışanlarımız ofislere dönmeli ve birlikte çalışmanın faydalarını fark etmeli” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamadan önce yetkililerin çalışanların kaçta kaçının ofislere döndüğü ile ilgili bir araştırma yaptığı ve çoğunluğunun ofislere dönmediğini tespit ettiği belirtildi. Eğitim bakanlığında çalışanların yüzde 25’i ofise giderken, çalışma bakanlığında görevlilerin ise yüzde 27’sinin, dışişleri bakanlığındaki çalışanların ise yüzde 31’inin ofise geldiği ortaya çıktı.

İngiltere'de casus yazılım şoku

Oligarkların İngiltere’de 800 milyon sterlinlik gayrimenkulü var

İngiltere'ye göç devam ediyor

DSÖ'den İngiltere'deki hepatit vakaları için yeni açıklama

DSÖ: İngiltere'de 74 hepatit vakası tespit edildi

İngiltere, eğitim için Ukrayna’ya asker gönderdi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)