BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere’de marketlerde ürünün fotoğrafı var, kendisi yok----

İngiltere’de marketlerde ürünün fotoğrafı var, kendisi yok

İngiltere’de marketlerde  ürünün fotoğrafı var, kendisi yok
24 Ekim 2021 - 21:12 www.finansgundem.com

Dünyanın birçok ülkesini etkileyen ve özellikle İngiltere'yi vuran "malların tedarik zinciri" durumu çeşitli yöntemlerle halka hissettirilmemeye çalışılıyor.


Önce deniz nakliyesinin aksaması, ardından AB'den çıkış, sonunda da TIR şoförü kıtlığı, İngiltere'de hemen her ay farklı bir ürünün eksikliğine neden oluyor. Benzinin ardından şimdi de taze sebze de sıkıntılar var.

Ülkede birçok markette boş kutularının üzerine kuşkonmaz, havuç gibi sebzelerin yanı sıra portakal, üzüm gibi meyvelerin de fotoğrafları basıldı.

CAMBRIDGE'DE DURUM DAHA KÖTÜ

Fakenham ve Milton Keynes'teki marketlerde de aynı durum yaşanırken, Cambridge'deki marketlerde sıkıntının daha büyük olduğu belirtiliyor. Bölgede deterjan fotoğraflarıyla kasaların kapatıldığı belirtiliyor.

Market Tesco'dan yapılan açıklamada, bu fotoğraflarla kapatılan yerlerin gelecek malların ayrımı ya da başka ürünlerin oraya konulmaması için yapıldığı öne sürüldü.

Tesco'nun açıklaması ülkede bir tedarik sıkıntısı olduğunu kapatamıyor. İngiltere'nin AB'den çıkmasından bu yana TIR şoförü ve nakliye sıkıntıları devam ediyor. Bunun bir kaç ay daha süreceği sanılıyor. (Sözcü)

İngiltere'de sağlık çalışanlarından hükümete uyarı: Önlem alın!

 

İngiltere'de şimdi de kasap krizi

 

İngiltere'de iflaslar başladı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dursun25 Ekim 2021 00:51

    Peki sterlin olmuş 13-14 TL var mı ingilize faydası!!! Akılları varsa din değiştirip müslüman olup, gerçek huzuru bulurlar!!!