BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakİngiltere'de konut fiyatları 1 yılın en hızlı artışını kaydetti----

İngiltere'de konut fiyatları 1 yılın en hızlı artışını kaydetti

İngiltere'de konut fiyatları 1 yılın en hızlı artışını kaydetti
28 Kasım 2019 - 12:27 www.finansgundem.com

Nationwide'ın raporuna göre İngiltere'de Kasım ayında konut fiyatları aylık bazda yüzde 0.5 yükseldi

Konut finansman şirketi Nationwide’dan tarafından açıklanan verilere göre, İngiltere’de konut fiyatları bir yıldan daha fazla bir sürenin en sert yükselişini gerçekleştirdi.Veri Kasım ayında Ekim’e göre yüzde 0.5 yükselerek 2018 Temmuz’dan bu yana en sert yükselişini gerçekleştirdi. Bir önceki yıl veriler Nisan ayında yüzde 0.8 yükselerek en yüksek seviyesine ulaşmıştı fakat, kayıtlı yüzde 1’in altındaki büyüme 12 aydır art arda devam etti.

Birleşik Krallık’ta konut piyasası 2016 yılından bu yana Brexit referandumuyla ve Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma sürecinde birbiri ardına gelen ertelemelerin ekonomiye zarar vermesiyle baskılanmıştı.

Nationwide Konut finansman şirketi, anketlerden çıkan sonuçların piyasa üzerinde çok fazla etki etmesinin beklenmemesi konusunda uyarsa da, gelecek ay ülkede gerçekleşecek seçimler biraz netlik getirebilir.

Nationwide Başekonomisti Robert Gardner , “ Görünen o ki, konut piyasası trendleri genel seçim döneminde çoğu zaman olduğu gibi çok fazla etkilenmiyor. Doğru ya da yanlış, birçok konut alıcısı için genel seçim ev alırken ya da satarken akıllarındaki en önemli etken değil” dedi.  

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)