BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere’de her 35 kişiden 1’ine korona virüs bulaştı----

İngiltere’de her 35 kişiden 1’ine korona virüs bulaştı

İngiltere’de her 35 kişiden 1’ine korona virüs bulaştı
25 Aralık 2021 - 08:34 www.finansgundem.com

Vaka sayısının tırmanışa geçtiği İngiltere'de geçen haftaki resmi verilere göre her 35 kişiden 1'inde korona virüs tespit edildi.

Omikron varyantıyla birlikte son dönemde vaka sayılarının tırmanışa geçtiği İngiltere’de resmi veriler kamuoyu ile paylaşıldı.

Paylaşılan verilere göre İngiltere’de geçen hafta her 35 kişiden 1’inde korona virüs tespit edildi. Bu oran başkent Londra’da ise her 20 kişiden 1’inde hastalık tespit edilmesi seviyesine düştü.

Ulusal İstatistik Dairesi tarafından yapılan araştırmada 13-19 Aralık’ta 1.544.600 insanda korona virüs tespit edilirken bu oran da yüzde 3 olarak kayıtlara geçti. Omikron varyantının merkez üssü başkent Londra olurken, diğer bölgelerde de bu varyantın artışa geçtiği kaydedildi.

The Guardian’a konuşan korona virüs istatistiklerini inceleyen uzman istatistikçi Esther Sutherland, “korona virüsünün artışı bütün yaş gruplarında yer alıyor. Bu trende öncülük eden ise Omikron varyantının hızlı yayılımı” dedi.

Japonya'da Merck'in Kovid-19 hapına onay verildi

Londra'da Omikron etkisi: Yaya trafiği azaldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)