BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasaİngiltere'de faiz değişikliği beklenmiyor----

İngiltere'de faiz değişikliği beklenmiyor

İngiltere'de faiz değişikliği beklenmiyor
01 Ağustos 2013 - 07:15 www.finansgundem.com

İngiltere Merkez Bankası Carney'nin parasal genişleme önlemlerine ara vereceği tahmin ediliyor

Ekonomik toparlanmayı sağlamlaştırmak için yetkilileri, ileriye dönük rehberliğe odaklandırmaya çalışan İngiltere Merkez Bankası Başkanı Mark Carney, ikinci toplantısında yeni bir teşvik hamlesinden şimdilik kaçınabilir.
Bloomberg'in 2 anketinin medyan tahminine göre, BOE'nin Para Politikası Kurulu'ndaki 9 üye bugün parasal genişleme hedefini 375 milyar sterlinde ve faizi de yüzde 0.5'de bırakacak. Panelin, önceki ayki oylaması anonim olarak gerçekleşerek, 8 aydır devam eden görüş  ayrılıklarını da sonlandırmıştı.
Carney, geçtiğimiz hafta gelecekteki faiz tahminlerindeki değişikliğin gerekli olmadığını söyleyerek, 10 yıllık Hazine tahvillerinin faizini 24 Haziran'daki zirvesinden 20 baz puan düşmesine yardımcı olmasının ardından önümüzdeki hafta politika kurulunun politika beklentilerini sunacak. Ekonominin güçlenmesiyle birlikte bu durum, teşviklerin devam ettirilmesi ve harcamaya teşvik etmek için şirketler ile hanehalkı için netlik sağlanmasına yardımcı olabilir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)