BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'de bayramlaşan kalabalığın arasına araç daldı----

İngiltere'de bayramlaşan kalabalığın arasına araç daldı

İngiltere'de bayramlaşan kalabalığın arasına araç daldı
25 Haziran 2017 - 13:03 www.finansgundem.com

İngiltere'nin Newcastle kentinde bir araç bayram namazı kılan insanların arasına daldı. Olayda yaralılar olduğu belirtiliyor.

İngiltere'nin Newcastle kentinde bir araç cami yakınlarında bayramlaşan kalabalığın arasına daldı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken altı kişinin yaralandığı bildirildi.

Daily Mail'deki habere göre Westgate Road bölgesinde gerçekleşen olay bir caminin yakınlarında gerçekleşti. Kalabalıktaki insanların, camiden çıktıktan sonra bayramlaşan aileler oldukları belirtildi.

Reuters'ın haberine göre olayda en az 6 kişi yaralandı. İngiliz polisi 42 yaşındaki bir kadının gözaltına alındığı açıklarken olayın terör bağlantılı olmadığını aktardı.

The Chronicle'a konuşan Magdalena Lukasha isimli görgü tanığı, "Orada çok fazla çocuk vardı. İnsanlar Ramazan Bayramı nedeniyle dua etmek için toplanmıştı. Eşim, bir arabanın 6 ya da 7 kişiye çarptığını gördüğünü söyledi." ifadelerini kullandı.

Yaralananlardan 3'ünün çocuk olduğu belirtiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)