BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere'de anketler Truss'ı işaret ediyor----

İngiltere'de anketler Truss'ı işaret ediyor

İngiltere'de anketler Truss'ı işaret ediyor
15 Ağustos 2022 - 08:43 www.finansgundem.com

İngiltere'de anketler Liz Truss'ı Sunak'ın 22 puan önünde gösteriyor.

İngiltere'de Muhafazakar Parti lideri ve yeni Başbakan olmak için yarışta Dışişleri Bakanı Liz Truss, eski Maliye Bakanı Rishi Sunak'ın çok önünde görünüyor.

Muhafazakar Parti'nin yeni başkanını ve yeni Başbakanı belirlemek için Parti üyelerinin oy verme süreci devam ederken Opinium tarafından yapılan anket, Truss'ın Sunak'ın 22 puan önünde olduğunu gösterdi.

Opinium'un hafta sonu yayınladığı ve 450 kişi ile yapılan ankete göre, Dışişleri Bakanı Truss'a oy vereceğini söyleyenlerin oranı yüzde 61, Sunak'ı destekleyenlerin oranı yüzde 39 oldu.

Muhafazakar Parti, seçim sonuçlarını 5 Eylül'de ilan edecek.

İşçi Partisi, enerji fiyatı üst sınırının değiştirilmemesini istiyor

Seçimin yanı sıra İngiltere bir diğer önemli konu ise enerji fiyatları. İngiltere'de ana muhalefetteki İşçi Partisi, Ekim ayında yapılacak olan enerji fiyatı artırımının gerçekleştirilmemesini istiyor.

Konuya yakın kaynaklara göre İşçi Partisi Başkanı Keir Starmer, enerji fiyatı sınırının Ekim ayında hali hazırdaki 1971 GBP'den 3 bin GBP'nin üzerine çıkarılmasının engellenmesine yönelik çağrısını bugün yapacak.

Conwall Insight tarafından yapılan tahminler, İngilizlerin yıllık gaz ve elektrik faturalarının Ekim'de 3 bin 582 GBP, Ocak ayında 4 bin 266 GBP olacağına işaret ediyor. Bu yılın başında yıllık gaz ve elektrik faturası 1277 GBP seviyesindeydi.

İngiltere'de konut fiyatları keskin düşüşte

 

İngiliz hükümetinden enerji yoğun sektörlere destek

 

Liz Truss, riskli bir ekonomik planla geliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)