BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere virüs önlemlerini hafifletmekten vazgeçti----

İngiltere virüs önlemlerini hafifletmekten vazgeçti

İngiltere virüs önlemlerini hafifletmekten vazgeçti
03 Eylül 2020 - 10:42 www.finansgundem.com

İngiltere'nin bazı bölgelerinde virüs önlemi çerçevesinde getirilen kısıtlamalar hafifletilmesi kararı, muhalefetin tepkisi üzerine geri çekildi.

Başbakan Boris Johnson liderliğindeki İngiltere hükümeti, muhalefetin baskısı üzerine, bazı bölgelerde korona virüsü kontrol altına almak için getirilen kısıtlamaları hafifletme kararından geri adım attığını duyurdu.

Bloomberg’in haberine göre Başbakan Johnson'ın ofislerde çalışmaya geri dönülmesi ve eğitime devam edilmesi planı üzerinde çalıştığı ve ekibinin İngiltere'nin kuzey batısındaki bazı bölgelerinde uygulanan kısıtlamaları hafifletmeye karar verdiği aktarılmıştı. Ancak, Greater Manchester bölgesinin Belediye Başkanı Andy Burnham da dahil olmak üzere yerel politikacılar hükümetin söz konusu planını kınadı ve vakalarda tekrar artış olasılığı konusunda uyarıda bulundu.

Alman haber ajansı DPA’ya göre Bornham'ın müdahalesinden 5 saat sonra Sağlık Bakanı Matt Hancock planın iptal edileceğini duyurdu. Hancock, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Son birkaç gün içinde vaka oranlarında meydana gelen büyük değişiklikten sonra Bolton ve Trafford bölgelerindeki kısıtlamalara devam edilmesi kararı alındı. Bu karar, verileri inceledikten sonra yerel yetkililerle işbirliği sonrasında alındı.”

Johnson, İngiliz ekonomisinin pandemi nedeniyle durgunlaşması üzerine genel bir kapanmayı yeniden uygulamaktan yerine sadece yüksek virüs vakalarının kaydedildiği bölgelere kısıtlamalar getirmeye karar verdi.

Bilim Kurulu üyelerinden ailelere balık yağı uyarısı

ABD'de eyaletlere aşı dağıtımı için plan yapma çağrısı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)