BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİngiltere tahtının veliahtları dargın mı----

İngiltere tahtının veliahtları dargın mı

İngiltere tahtının veliahtları dargın mı
10 Kasım 2019 - 17:27 www.finansgundem.com

İngiltere'de tahtın veliahtları arasında yaşanan gerilim dün gece resmen gözler önüne serildi...

Geçtiğimiz haftalarda ITV’de yayınlanan bir belgeselde İngiliz kraliyet ailesinin kurallarından bunaldıklarını ve saraydan ayrılmak istediklerini söyleyen ve büyük bir tartışmayı beraberinde getiren Düşes Meghan ile Dük Harry uzun bir aranın ardından dün kamuoyunun karşısına çıktı.

Belgesel yayınlandıktan sonra ilk kez kamuoyunun karşısına kraliyet aile fertleriyle birlikte katılan Meghan ve Harry’nin çekilen fotoğrafları, saray içerisindeki gerilimi gözler önüne serdi.

Kraliçe Elizabeth’in hemen arkasında Harry’nin arasının açık olduğu iddia edilen William ve Kate’in olduğu fotoğrafta Harry ve William’ın babalarının da Kraliçe’ye yakın olduğu görülüyor. Fakat Meghan ve evlendikten sonra Dük unvanını alan Harry, kraliyet ailesi üyelerinden bir hayli uzakta oturdu. Fotoğraflarda Harry ve Meghan’ın İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın arkasında oturması İngiliz basınında, “Ayrılığın fotoğrafı” başlıklarıyla paylaşıldı.

Sosyal medyada birçok kullanıcı da Harry ve Meghan’ın kraliyet ailesinden uzaklaşacağını öne sürdü.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)