BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere Kraliçesi geleneksel Noel yemeğini iptal etti----

İngiltere Kraliçesi geleneksel Noel yemeğini iptal etti

İngiltere Kraliçesi geleneksel Noel yemeğini iptal etti
16 Aralık 2021 - 17:31 www.finansgundem.com

Birkaç ay önce eşi Prens Philip'i kaybeden Kraliçe 2. Elizabeth, Omikron varyantı nedeniyle vaka sayısında hızlı bir artış yaşanması üzerine Noel yemeğini iptal etti.

İngiltere'de hızla artan korona virüs vaka sayıları ve Omikron varyantıyla ilgili endişeler, Kraliyet ailesinin Noel planlarını da bozdu. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, Omikron vakalarındaki hızlı artış nedeniyle her yıl düzenlediği geleneksel Noel öncesi öğle yemeğini iptal etti.

Üst düzey bir saray yetkilisi, “Kraliçe iptal kararından dolayı üzgün ama bunun doğru bir adım olduğuna inanıyor” dedi. Buckingham Sarayı ise kararla ilgili açıklama yapmadı. İngiltere basınına göre Kraliçe, ailesiyle Sandringham'da yapmayı planladığı Noel tatili konusunda da sağlık uzmanlarıyla görüştükten sonra karar verecek.

Kraliçe 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip, geçen nisanda 99 yaşında hayatını kaybetmişti.

İngiltere'de dün yeni Kovid-19 vaka sayısı 77 bini aştı. Omikron varyantı nedeniyle hastanede tedavi görenlerin sayısıysa 15'e ulaştı. İngiltere hükümetinin baş sağlık danışmanı Profesör Chris Whitty, bulaşıcılık etkisi yüksek Omikron varyantı nedeniyle halka Noel'de sosyal temasa dikkat etme çağrısı yaptı. Whitty, günlük hastanede yatış sayısının, ikinci dalgadaki 4538 rakamını aşabileceğini vurguladı.

Omikron varyantı Euro Bölgesi ve İngiltere'de büyümeyi yavaşlattı

 

Kraliçe II. Elizabeth'in katılamadığı anma töreninde şaşırtan anlar!

 

Kraliçe Elizabeth günler sonra ilk kez

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)