BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere için en büyük tehdit: Rusya----

İngiltere için en büyük tehdit: Rusya

İngiltere için en büyük tehdit: Rusya
23 Mart 2021 - 08:06 www.finansgundem.com

İngiltere Savunma Bakanlığı’nın yayınladığı Silahlı Kuvvetler modernizasyon stratejisinde, Rusya’nın Avrupa güvenliğine “en büyük” nükleer ve askeri tehdit oluşturduğu belirtildi.

‘Defence in a competitive age’ başlıklı 76 sayfalık dokümanda, Rusya Silahlı Kuvvetleri’nin yenilenmesi, tüm hükümet faaliyetlerini entegre etme yeteneği ve risk alma isteğinin Rusya’yı yetenekli ve öngörülemez bir oyuncu yaptığı ifade edildi.

Rusya, uzak mesafeden yüksek hassasiyetli saldırı düzenleme ve son derece etkili hava savunma sistemi yardımıyla İngiltere ile müttefiklerini hareket özgürlüğünden mahrum etme yeteneğine sahip. Dolayısıyla Rusya, İngiltere’nin, güçlerini destekleme ve Avrupa, Doğu Akdeniz ve Ortadoğu’daki çıkarlarını koruma kabiliyetine önemli bir tehdit oluşturabilir.

Moskova’nın, iletişim kablolarına zarar verebilecek denizaltı filosu ve derin deniz ekipmanının oluşturulmasına yatırım yaptığı belirtilen belgede, Rusya’nın, düşman kıyılarına savaş başlıklarını ulaştırabilen torpido geliştirdiğine dikkat çekildi.

İngiltere’nin, Karadeniz, Arktika, Baltık ve Batı Balkanlar bölgelerindeki varlığını genişletmeyi planladığı ifade edildi.

İngiltere’nin ordunun ihtiyaçları için önümüzdeki 4 yıl içinde 85 milyar pound harcama niyetinde olduğu belirtildi.

ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var

 

53 il ve KKTC'de FETÖ operasyonu

 

Yunan Bakan Dendias'tan küstah sözler

 

ABD'den Halep ve İdlib'deki saldırılara kınama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)