BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİngiltere bu skandal görüntüleri konuşuyor----

İngiltere bu skandal görüntüleri konuşuyor

İngiltere bu skandal görüntüleri konuşuyor
22 Haziran 2019 - 11:06 www.finansgundem.com

İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti vekili ve Asya-Pasifik’ten sorumlu devlet bakanı olan Mark Field'ın, Londra'da düzenlenen bir etkinlikte Grenpeace eylemcisine saldırdığı görüntüler olay oldu.

Maliye Bakanı Philip Hammond'ın düzenlediği yıllık Mansion House toplantısına Greenpeace üyesi pek çok kadın katılarak protesto gerçekleştirdi.

3 İngiltere'de ortalığı karıştıran görüntüler: Bakan Mark Field eylemciye böyle saldırdı Ancak protestoculardan birisinin Asya ve Pasifik’ten sorumlu devlet bakanı Mark Field'ın saldırısında uğradığı görüntüler ülkede büyük tartışma başlattı.

4 İngiltere'de ortalığı karıştıran görüntüler: Bakan Mark Field eylemciye böyle saldırdı Görüntülerde, protestoculardan birinin Mark Field'ın bulunduğu masadan geçerken, Field'ın eylemciyi sert bir şekilde kollarından tuttuğu ve boynundan tutarak dışarı çıkardığı görülüyor.

5 İngiltere'de ortalığı karıştıran görüntüler: Bakan Mark Field eylemciye böyle saldırdı ITV News’e göre, Mark Field o sırada barışçıl davranan ve silahlı olmayan bir kadının kendisini tehdit ettiğini düşündüğünü ve "içgüdüsel olarak tepki gösterdiğini" söyleyerek davranışı için özür diledi.

6 İngiltere'de ortalığı karıştıran görüntüler: Bakan Mark Field eylemciye böyle saldırdı Greenpeace ise, Mark Field'ı saldırganlıkla suçlarken Field kendisi hakkında soruşturma açılabileceğini ifade etti.

7 İngiltere'de ortalığı karıştıran görüntüler: Bakan Mark Field eylemciye böyle saldırdı Londra Şehir Polisi ise "Muhtemel bir saldırı ile ilgili bir dizi şikayet aldık. Bunlar araştırılıyor" yorumunda bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)