BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİngiltere bu seks skandalı ile çalkalanıyor----

İngiltere bu seks skandalı ile çalkalanıyor

İngiltere bu seks skandalı ile çalkalanıyor
28 Eylül 2014 - 13:41 www.finansgundem.com

İngiltere’de bakan Newmark, genç bir kadın rolü yapan erkek gazeteciye cinsel organının fotoğrafını gönderdiği ortaya çıktı

İngiltere’nin Muhafazakar Partili Sivil Toplum Bakanı Brooks Newmark, genç bir kadın rolü yapan erkek gazeteciye ‘Whatsapp’ uygulaması üzerinden cinsel organının fotoğrafını gönderdiği ortaya çıkınca işinden istifa etmek zorunda kaldı.

4 oğlu ve 1 de kızı olan 56 yaşındaki evli siyasetçinin, Sunday Mirror için çalışan gazeteciye Twitter üzerinden de cinsel içerikli bir çok mesaj gönderdiği ve hatta onunla Birmingham’da düzenlenecek Muhafazakar Parti kongresinde buluşmayı teklif ettiği de açıklandı.

Newmark istifa mektubunda, “Pazar günü benim hakkımdaki bir haberin gazetede yayınlanacağını öğrendikten sonra Sivil Toplum Bakanlığı görevinden istifa etmeye karar verdim. Bu zor dönemde ailemin özel hayatına ve gizlilik hakkına saygı duyulmasını rica ediyorum. Ben hala bu hükümetin sadık bir destekçisiyim” dedi.
 
Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry’nin yakın arkadaşı olan ABD doğumlu siyasetçinin beklenmedik istifası, daha geçen hafta aşırı sağcı UKIP’e bir milletvekili kaptıran Muhafazakâr Parti’de büyük şok etkisi yarattı.

Başbakan David Cameron Newmark’ın istifası ile ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınırken, onun yerine Reading Milletvekili Rob Wilson’u Sivil Toplum Bakanı olarak atadı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)