BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere Başbakanı Johnson İsrailli bakandan özür diledi----

İngiltere Başbakanı Johnson İsrailli bakandan özür diledi

İngiltere Başbakanı Johnson İsrailli bakandan özür diledi
02 Kasım 2021 - 16:40 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, tekerlekli sandalyeye uygun araç sağlanmadığı için İklim Değişikliği Konferansı'na katılamayan İsrailli bakan Karine Elharrar'dan özür diledi.

İsrail Enerji Bakanı Karine Elharrar, toplantının yapıldığı alana ulaşım için sunulan araçların tekerlekli sandalyeli kişilere uygun olmaması nedeniyle İskoçya'daki Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Konferansı'na iştirak edemedi.

Enerji Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, konferansı düzenleyen yetkililerin yaklaşık 2 saat boyunca, tekerlekli sandalyeye mahkum Elharrar'ın geldiği araçla toplantının yapıldığı alana gitmesine izin vermediği belirtildi.

Johnson, Karine Elharrar ve İsrail Başbakanı Naftali Bennett ile yaptığı toplantıda "karışıklık" için üzgün olduğunu söyledi.

İsrailli Bakan Elharrar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, zirveyi organize eden BM'ye tepki göstererek, "2021'de engelliler için erişilebilirliği teşvik eden BM'nin kendi etkinliklerinde erişilebilirlik konusunda endişelenmemesi üzücü." ifadesini kullandı.

Öte yandan İsrail Başbakanlık Basın Ofisinden yapılan açıklamada, İklim Değişikliği Konferansı'na katılan Başbakan Naftali Bennett'in olayı duyduktan sonra Elharrar'ı telefonla arayarak bunun kabul edilmez olduğunu dile getirdiği aktarıldı.

Bennett'in salı günkü toplantıya giderken Elharrar'ın aracının da kendi konvoyuna dahil edilmesi talimatını verdiği kaydedildi.

İsrail Enerji Bakanı tekerlekli sandalyesi nedeniyle COP26'ya katılamadı

 

Johnson, dünyanın en etkili 20 yöneticisi ile yemek yiyecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)