BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiltere başa döndü: Vakalar arttı!----

İngiltere başa döndü: Vakalar arttı!

İngiltere başa döndü: Vakalar arttı!
02 Ocak 2021 - 16:00 www.finansgundem.com

İngiltere'de günlük vaka 50 binin üzerine çıktı, ilkokullar kapatıldı, sahra hastaneleri tekrar açıldı

Korona virüsün daha hızlı yayılan türünün tespit edildiği İngiltere'de günlük vakaların 50 binin üzerine çıkmasıyla hükümet tekrar alarma geçti. Pandeminin başlangıcında Kovid-19 hastaları için inşa edilen sahra hastaneleri yeniden faaliyete geçirilirken, Londra'da da Noel tatili sonrasında ilkokulların kapalı kalacağı belirtildi.

Duyuru, Royal London Hospital'ın personeline gönderdiği e-postada "tıbbı afet modunda" olduklarını bildirmesinin ardından geldi.

İngiliz basını Londra'daki üç hastanenin yoğun bakım ünitelerinin yılbaşı gecesi dolu olduğunu hatta bazı hastaların başka hastanelere nakledildiğini duyurdu.

Öte yandan yeni varyantın en çok görüldüğü ve virüsün yüzde 70 oranında daha bulaşıcı olduğu başkentte tatilin bitmesine sadece birkaç gün önce alınan okulların kapalı kalma kararı ise muhalefetteki İşçi Partililerin tepkisine yol açtı.

Milletvekilleri son dakika kararının, ebeveynler için "kaosa" yol açabileceğini belirtti.

OKULLARIN KAPANMASI SON ÇARE VE GEÇİCİ BİR ÇÖZÜM

"Çocukların eğitimi ve refahı ulusal bir öncelik olmaya devam ediyor" diyen Eğitim Bakanı Gavin Williamson ise bu durumun "Gerçekten son çare ve geçici bir çözüm" olduğunu dile getirdi.

İngiltere'de hali hazırda başkent Londra'nın da dahil olduğu, 24 milyon kişiyi kapsayan doğu ve güneydoğu bölgelerinde, en yüksek alarm düzeyi olan 4'üncü seviye kuralları uygulanıyor. Halka gerekmedikçe evden dışarı çıkmama çağrısı yapılıyor.

Der Spiegel'in kapağında Türk bilim insanları!

Tek doz aşı ile antikor umudu!

THY'den İngiltere uçuşları açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)