BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngilizler için Türkiye’de tatil sudan ucuz----

İngilizler için Türkiye’de tatil sudan ucuz

İngilizler için Türkiye’de tatil sudan ucuz
09 Haziran 2022 - 10:05 www.finansgundem.com

İngiltere’de yaz tatili destinasyonları arasında Türkiye’ye ilk sırada! İngiltere basını döviz kurlarındaki hareketlilik sonrası İngilizler için ucuz tatil seçeneklerini yazdı.

Türk Lirası’nın birçok para birimi karşısında hızla değer kaybına uğraması Türkiye’yi yeniden cazip tatil merkezleri arasnıa soktu

İngiliz gazetesi Express’in ‘İngilizler için en ucuz tatil yerleri’ başlıklı haberinde Türkiye de yer aldı. Yurt dışında tatili çoğu turistin yaz aylarında sabırsızlıkla beklediği belirtilerek artan yaşam maliyetlerinin milyonlarca İngiliz için bu olasılığı ortadan kaldırdığı belirtildi.

İngiltere‘nin para biriminin şu anda dünyanın çeşitli yerlerindeki para birimlerinden daha iyi durumda olduğu belirtilerek Mısır, Türkiye ve hatta İspanya gibi tropikal sıcaklıklara sahip noktaların güneşi arayan İngilizler için uygun olduğu ifade edildi.

Haberin ‘Türkiye’ başlığı altındaki bölümde, “Halihazırda İngilizler için en uygun fiyatlı tatil noktalarından biri olarak kabul edilen Türkiye’yi ziyaret etmek artık çok daha ucuz. Türk lirasının (TL) değeri salgının başlangıcından bu yana düştü. İngiliz sterlini şu anda orada iki katı değerinde” denildi.

Bu arada geçen yıl haziran ayında 12 lira olan sterlin bugün itibarıyla 22 lira seviyesinden işlem görüyor.

Sun gazetesi de ‘İspanya, Türkiye ve Yunanistan’da haziran ayında gecelik kişi başı 48 sterlinden başlayan en ucuz her şey dahil tatiller’ başlığıyla öneriler sıraladı. Haberde, “Her şey dahil tatiller dinlenmek isteyen tatilciler için stressiz bir tatil sağlıyor. Bunun tadını çıkarmak için servet harcamanıza gerek yok” ifadelerine yer verildi. Antalya’da 7 gece konaklamalı tatilin kişi başı 399 sterlinden başladığı ve 119 sterlin daha tasarruflu olduğu notu paylaşıldı. Söz konusu tatil paketinin uçuşları ve transferleri de içerdiği anımsatıldı.

Avrupalı emekli Türkiye'ye ucuz tatile geliyor

 

Ülkemizdeki ekoturizm rotalarına bir yenisi daha eklendi

 

Antalya'ya hava yoluyla gelen turist sayısı yüzde 223 arttı

 

Pamukkale'ye 5 ayda 431 bin turist geldi

 

Kapodokya'ya gelen turist sayısı 1 milyonu aştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)