BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiliz uzmanlar uyardı: En kötü kışı yaşayabiliriz----

İngiliz uzmanlar uyardı: En kötü kışı yaşayabiliriz

İngiliz uzmanlar uyardı: En kötü kışı yaşayabiliriz
24 Ekim 2021 - 14:45 www.finansgundem.com

İngiltere'de muhalefet milletvekilleri, ülkede artan korona virüs vakalarına karşı hükümeti suçlarken, ingiliz uzmanlar 'salgının başından bu yana en kötü kış mevsimi'ni yaşayabiliriz uyarılarında bulundu.

İngiltere’de muhalefetteki İşçi Partisi sözcülerinden Rachel Reeves, ülkedeki korona virüs vakalarının hızla arttığını vurgularken, uzmanlar da ‘şimdiye kadarki en kötü kış mevsimini yaşayabiliriz’ uyarısında bulundu. Reeves, hükümetin artan vakalar üzerine acil B planına geçmesi gerektiğini söyledi.

Bu sabah BBC’nin Andrew Marr Show’una katılan Reeves, “Bence hükümetin A Planını gerçekten uygulayabilmesi fazlasını yapması gerekiyor.” dedi. Başbakan Boris Johnson, Sağlık Bakanı Sajid Javid’in korona virüs vakalarının günde 100 bine ulaşabileceğini söylemesine rağmen daha sıkı kısıtlamalara geçmemekle suçlanıyor

YENİ KISITLAMA ÇAĞRISI

Hükümet, herkesi aşı olmaya çağırırken, sağlık görevlileri İngiliz The Independent gazetesine yaptığı açıklamada; İngiltere Ulusal Sağlık Sistemi (NHS)’nin gelmiş geçmiş en kötü kış mevsimi ile karşı karşıya olduğunu vurguladı. İngiltere’de kış boyunca korona virüs ile mücadele planı kapsamında hazırlanan stratejiye göre, halihazırda yürürlükte olan aynı plan ile devam ediliyor.

Bu plan, yaklaşık 30 milyon kişiye güçlendirici aşı, sağlıklı 12 ila 15 yaşındakilere ise tek doz aşı sunulmasının yanı sıra kapalı mekanlarda toplanmalar için havalandırmayı, kalabalık mekanlarda el yıkamayı ve maske kullanımını teşvik ediyor.

İngiltere Sağlık Bakanı Sajid Javid, ülkedeki korona virüs vaka sayısının kış aylarında günlük 100 bini bulabileceği konusunda uyarmıştı. Sağlık çalışanları ise hükümete, kışın bir kriz yaşanmasından kaçınılması için acilen bazı corona virüsü önlemlerini devreye sokma çağrısı yapmıştı. Ancak hükümet, tüm bu çağrılara direnmekle ve yeterli önlem almamakla suçlanıyor.

Avrupa'da pandemiden en çok etkilenen ülke belli oldu

Günlük Kovid-19 verileri açıklandı: 214 vefat, 29 bin 760 yeni vaka

İngiltere'de kışın günlük vaka sayıları 100 bine ulaşabilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)