BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiliz turistlerin tercihi Muğla oldu ----

İngiliz turistlerin tercihi Muğla oldu

İngiliz turistlerin tercihi Muğla oldu
18 Ocak 2021 - 16:10 www.finansgundem.com

Gözde turizm merkezlerinden olan ve dünyanın birçok yerinden 695 bin 314 turist ağırlayan Muğla'ya, 309 bin 717 kişiyle en çok İngiltere'den ziyaretçi geldi.

Dünyanın önemli turizm merkezlerinden olan Muğla'ya 2020 yılında korona virüs salgını sürecine rağmen 695 bin 314 turist geldi.

Her yıl milyonlarca turiste ev sahipliği yapan kentte, Kültür ve Turizm Bakanlığının koordinasyonunda, KOVID-19 sürecinde başlatılan "Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı" kapsamında sağlıklı ve güvenli tatil imkanı sunuldu.

EN ÇOK ZİYARET İNGİLTERE'DEN

Kente en çok turistin geldiği ülkeler, sırasıyla 309 bin 717 turistle İngiltere, 159 bin 397 turistle Rusya, 127 bin 564 misafirle Ukrayna, 17 bin 424 turistle Polonya, 16 bin 313 turistle Almanya oldu.

İNGİLTERE PAZARINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Bülent Bülbüloğlu, "Dünyada 2020'de turizm sezonunun KOVID-19'dan dolayı iyi geçmemesine rağmen biz, 310 bin civarında İngiliz turist ağırladık. Bize rakip olan ülkeler, bu kadar İngiliz misafir ağırlayamadı. İngiltere pazarını çok önemsiyoruz." dedi.

İKİ AY GÜZEL İŞ YAPTIK

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Marmaris Bölge Temsil Kurulu Başkanı Suat Esin ise, "Bölgemiz için bir can suyu oldu. 2020'den bir beklentimiz yokken iki ay güzel iş yaptık. 2021'de daha fazlasını bekliyoruz. İngilizlerin yıllardan beri Marmaris'e bir alışkanlığı var. Deniz, doğa, güneş, onların en büyük tercihleri arasında bulunuyor. Yat turları, özel turlar, villa turizminde ciddi anlamda hareketlilik yaşadık. Bizim için de sevindirici oldu. Aşılama uygulamasında herhangi bir sorun olmazsa, daha iyi bir turizm sezonu yaşayacağımızı düşünüyorum. Her ülkede gezmeye, görmeye susamış topluluklar var." ifadelerini kullandı.

İş Bankası'nın kişisel asistanı Maxi'den diyalog rekoru

 

Facebook'tan Türkiye'ye temsilci atama kararı

 

İstanbul Valiliği'nden kritik uyarı

 

Kovboylar 'en iyi'yi seçti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)