BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve Hayatİngiliz sigorta şirketinden korona virüs seyahat sigortası----

İngiliz sigorta şirketinden korona virüs seyahat sigortası

İngiliz sigorta şirketinden korona virüs seyahat sigortası
14 Eylül 2020 - 18:01 www.finansgundem.com

İngiltere merkezli sigorta şirketi LV= korona virüse yakalanma halinde sigorta ödemesi sağlayan bir poliçe oluşturdu.

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Altı ay öncesinde korona virüs salgını nedeniyle seyahat sigortası programlarını durduran İngiltere merkezli sigorta şirketi LV= yeni seyahat sigortası programına başladı. Insurance Business’ın haberine göre LV= Kovid-19 salgınının seyahat sigortasında kapsanacağı biçimde yeni poliçelerini düzenleyecek.

Yeni getirilen poliçelere göre, müşteriler seyahatlerinden önce veya seyahatleri sırasında herhangi bir korona virüs veya bulaşıcı hastalık bulaşması durumunda sigorta sağlanacak. Sigorta kapsamı test sonuçları pozitif çıkan veya pozitif biriyle temas etmesi nedeniyle izole edilmesi gereken müşterilere acil tıbbi ve geri dönüş maliyetleri, ek konaklama ve ulaşım maliyetlerini kapsıyor.

Ancak yeni poliçeye göre devletin kapatma veya kısıtlama getirmesi ya da herhangi bir havayolu şirketi ya da tur operasyonunun iptal olması durumunda Kovid-19 veya diğer salgınlara ilişkin sigorta taleplerini hariç tutarken yeni bir salgının ortaya çıkması da istisna olarak eklendi. Bu muafiyet, rezervasyon yapılan yeni seyahatler sigortaları için bugünden itibaren mevcut müşterilerde de geçerli.

LV=’ın Genel Sigortalar Birimi Yönetici Direkörü Heather Smith son birkaç aydır işletmenin mevcut seyahat sigortası müşterilerine destek olmaya odaklandığını ve bugünden itibaren yeni müşterilere tekrar merhaba demek için mutlu olduklarını belirtti.

Smith, “Kovid-19 salgını sadece her şeyin sürekli değiştiği seyahat endüstrisinde değil herkes için dalgalanmalar ve belirsizlikler yarattı. Fakat yeni poliçe şartlarımızla birlikte müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve onları kendi kontrolleri dışındaki kişisel etkilere karşı korumak için yeterli güvenlik sağladığımız konusunda kendimize inancımız tam” ifadelerine yer verdi.

Sigortadan para alabilmek için elini testereyle kesti

 

Swank'ten sendikaya sigorta davası

 

Korona virüs araç sigortalarına yaradı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)