BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiliz milletvekilinin maskeyle gözlüğünü silmesi tepki topladı----

İngiliz milletvekilinin maskeyle gözlüğünü silmesi tepki topladı

İngiliz milletvekilinin maskeyle gözlüğünü silmesi tepki topladı
11 Ekim 2020 - 20:14 www.finansgundem.com

İngiltere'de meclis konuşmasında, bir milletvekilinin maskesiyle gözlüklerini temizlemesi dikkat çekti. Twitter'da paylaşılan görüntülerde, "Böyle insanlar yüzden korona virüs ile mücadelemiz zorlaşıyor" ifadeleri kullanıldı.

İngiltere'de Parlamentonun alt kanadı olan Avam Kamarası'nda gerçekleşen konuşmada, bir milletvekilinin cerrahi maskesiyle gözlüklerini temizlemesi dikkat çekti.

Twitter'da paylaşılan görüntülerdeki kişinin İşçi Partisi Milletvekili Siobhain McDonagh olduğu ifade edildi.

İşçi Partisi milletvekili McDonagh, Avam Kamarası'nda gerçekleşen tartışma sırasında gözlüklerini cerrahi bir yüz maskesi ile temizlerken görüldü. Haber Türk'ün haberine göre, İşçi Partisi lideri Andrew Slaughter konuşurken hemen arkasında oturan McDonagh'ın yüz maskesi ile gözlüklerini temizlemesine tepki gösterildi.

Twitter hesabından videoyu paylaşan bir kullanıcı, "Umarım bu milletvekili daha önce bu maskeyi kullanmamıştır veya kullanmayı planlamıyordur" yorumunda bulundu.

McDonagh'ın bu davranışa tepki gösteren başka kullanıcılar da, "Böyle insanlar yüzden koronavirüs ile mücadelemiz zorlaşıyor", "Bizi temsil eden ve desteğimizi bekleyenler koronavirüsü bu kadar ciddiye alıyor. Ne bu şaka mı?" sözleriyle tepki gösterdi.

İngiltere'de vakalar üç katına çıktı, kısıtlamalar geri geldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)