BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİngiliz futbolcu Angus MacDonald kansere yakalandı----

İngiliz futbolcu Angus MacDonald kansere yakalandı

İngiliz futbolcu Angus MacDonald kansere yakalandı
06 Eylül 2019 - 17:23 www.finansgundem.com

Angus MacDonald'ın başı kötü hastalıklardan kurtulmuyor! İlk önce DTV teşhisi konulan İngiliz futbolcunun kolon kanseri olduğu açıklandı.

İngiltere Championship takımlarından Hull City forması giyen Angus MacDonald’ın kansere yakalandığı açıklandı.

Geçen sezonu yakalandığı “derin ven trombozu” hastalığı nedeniyle yeşil sahalara sadece 2 kez çıkarak kapatan 26 yaşındaki İngiliz futbolcu, bağırsak kanserine yakalandı.

Hull City “Angus MacDonald’a bağırsak kanseri teşhisi konuldu. Erken evrede konulan bu teşhisi üzüntüyle duyuruyoruz” açıklamasını yaparken, hastalıkla ilgili gelişmeleri resmi siteden aktaracaklarını belirtti.

İngiltere`de lig yönetiminden Bury iflası sonrası yeni sistemİngiltere Futbol Ligi yönetimi Bury`nin iflası sonrası, kulüplerin finansal durumlarını analiz edip yönetimlere tavsiyeler vererek regüle edilmesini sağlacak yeni bir sistem kurdu.İlgili Haberi Oku

Kulüp ayrıca Angus’a fiziksel ve zihinsel destek için mahremiyete önem verilmesini rica ederken, oyuncusunun her zaman yanında olacaklarını duyurdu.

Son olarak 2018 yılının Ağustos ayında sahaya çıkan Angus MacDonald, Kasım ayında DVT (derin ven trombozu) teşhisi konulduğunu açıklamıştı.

İngiliz stoper, Ocak 2018’de Barnsley’den transfer edilmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)