BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomiİngiliz ekonomisi halka güven vermiyor----

İngiliz ekonomisi halka güven vermiyor

İngiliz ekonomisi halka güven vermiyor
31 Temmuz 2014 - 10:33 www.finansgundem.com

İngiltere'de tüketicilerin ekonomiye dair olumlu beklentileri azalıyor

İngiltere'de tüketiciler Temmuz ayında kendi mali durumlarının geleceğine yönelik olarak daha az iyimser bir tablo çizdiler. İngiltere ekonomisi haziran ayının sonunda sona eren üç aylık dönemde güçlü bir büyüme sergilemeye devam etmiş ve Mayıs ayında işsizlik oranı düşüşünü sürdürmüştü. Ancak reel ücretler gerilemeye devam etti ve bu durum güvenin gerilemesine neden oldu. Araştırma Kuruluşu GFK tarafından bugün yapılan açıklamaya göre tüketici güveni 1-15 temmuz tarihleri arsında -2 değerini aldı. Endeks Haziran ayında +1 seviyesindeydi.
 
FAİZ NE OLACAK?
İngiltere Merkez Bankası'nın para politikalarından sorumlu yeni Başkan Yardımcısı Ben Broadbent, Bloomberg News'a verdiği ropörtajda ortalama faiz oranlarının önümüzdeki bir kaç yıl içinde izleyeceği seyrin hem iş dünyası ve hem de hane halkı açısından ilk faiz artırımı tarihinden daha önemli bir konu olduğunu belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)