BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİngiliz devinden Dorukhan bombası! 15 milyon Euro----

İngiliz devinden Dorukhan bombası! 15 milyon Euro

İngiliz devinden Dorukhan bombası! 15 milyon Euro
18 Haziran 2019 - 10:06 www.finansgundem.com

Beşiktaş’ta gösterdiği performansla A Milli Takım’a kadar yükselen Dorukhan Toköz, Avrupa devi Liverpool’un radarına girdi.

Beşiktaş’ta, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla bütün dikkatleri üzerine çeken Dorukhan Toköz için Avrupa kulüplerinin ilgisi devam ediyor. Genç oyuncuyla ilgilenen bir çok kulüp, siyah-beyazlılarla bu konuda temasa geçiyor. 23 yaşındaki oyuncu için İngiliz basınına yansıyan haber ise heyecan oluşturdu.

Ada’nın yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, Liverpool’un Dorukhan’a olan ilgisini gündeme taşıdı. Beşiktaş’ın yükselen değeri genç futbolcu için ortaya atılan Liverpool iddiası Beşiktaş tarafında da heyecanla karşılandı. Ekonomik olarak dar boğazdan geçen siyah-beyazlılar, önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak için Dorukhan’a gelecek yüksek meblağlı teklifi kabul edecek.

Siyah-beyazlılarda geçen sezon başarılı bir performans sergileyen ve A Milli Takım’a kadar yükselen genç orta saha oyuncusu da Avrupa devlerinden birisinden gelecek teklife sıcak bakıyor.

Beşiktaş 15 milyon Euro istiyor

Haberde İngiliz ekibinin, Dorukhan için Beşiktaş ile görüşmeler yaptığı iddia edildi. Menajer aracılığıyla nabız yoklayan Liverpool yöneticileri, siyah-beyazlıların bu konudaki fikrini öğrenmek istedi.

Beşiktaş’ın Dorukhan için 15 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli talep edeceği ve gelecek resmi teklife göre hareket edeceği ifade edildi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)