BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİngiliz basınından Fenerbahçe-Manchester United yorumları----

İngiliz basınından Fenerbahçe-Manchester United yorumları

İngiliz basınından Fenerbahçe-Manchester United yorumları
04 Kasım 2016 - 06:00 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında sahasında İngiltere'nin Manchester United takımını 2-1 mağlup etmesi, İngiliz basınında geniş yankı buldu

The Telegraph gazetesi, Fenerbahçe'nin iki muhteşem golle Manchester United'ı mağlup ettiğini belirtirken, İngiliz ekibin itibarında yine bir çöküş yaşandığını vurguladı.

Gazete, Fenerbahçe'nin galibiyeti hak ettiğini de yazarken, Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun maç sonrası yaptığı şu açıklamalara yer verdi:

"Onlar kazanmayı hak etti. 2. dakikada yediğimiz golün ardından konsantrasyon sorunu yaşadık. İkinci golden sonra bir reaksiyon gösterdik."

"Farklı bir sonuçla da ayrılabilirdik fakat fazlasını hak ettiğimizi düşünmüyorum. Futbolda maksimum seviyede oynamanız gerekiyor."

"Bu nedenle onlar kazanmayı hak etti. Onlar Şampiyonlar Ligi finalinde, biz ise hazırlık maçında gibi oynadık."

Mirror gazetesi de, Sow'un harika golünün Manchester United'a şok yaşattığını vurgulayarak, Kırmızı Şeytanlar'ın İstanbul'da sönük kaldığını belirtti.

Gazete, Fenerbahçe'nin formda ismi Lens'in de kendisini Sarı-lacivertli takıma kiralık gönderen Sunderland'e ne kaçırdıklarını gösterdiğini yazdı.

BBC, Fenerbahçe'nin iki harika golle Manchester United'ı mağlup etmeyi başardığını ifade ederken, Moussa Sow'u maçın adamı seçti.

Fenerbahçe:2 - Manchester United:1

 

Mourinho: İkinci tur şansımız Fenerbahçe'den yüksek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)