BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiliz basını: Kraliçe Elizabeth tehlikede----

İngiliz basını: Kraliçe Elizabeth tehlikede

İngiliz basını: Kraliçe Elizabeth tehlikede
04 Nisan 2020 - 11:43 www.finansgundem.com

İngiliz basını 93 yaşındaki Kraliçe’nin gündelik yaşamında birçok kraliyet çalışanıyla temasta bulunduğunu ve sağlığı için güvenlik önlemlerinin yeterli olmadığı ifade edildi

İngiltere Kraliçesi 2’inci Elizabeth, koronavirüs (Covid-19) sebebiyle Windsor Kalesi’nde karantinada altında bulunuyor.

Kraliçe Elizabeth’in gündelik yaşamında kendine yardımcı olan çalışanlarıyla günün her dakikası, temas halinde olduğu belirtildi. Windsor Kalesi’nde yaşayan çalışanlar, Kraliçe’nin gündelik ihtiyaçlarını gidermekle görevliler. Kraliyet çalışanları hem karantina altındaki Kraliçe’yle temas halinde hem de dış dünyayla temas halinde bulunuyor. Bu durum corona virüsün Kraliçe’ye ulaşabileceğini ve 93 yaşındaki Kraliçe’nin tehlike altında olduğu vurgulandı.

KRALİÇE ULUSA SESLENECEK

Kraliyet tarafından Kraliçe 2’inci Elizabeth’in yarın ulusa sesleneceği açıklandı. 68 yıllık hükümdarlığında 4’üncü kez ulusa seslenecek olan Kraliçe’nin salgınla ilgili İngiliz halkına moral veren konuşma yapacağı öngörülüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)