BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiliz Bakan: Durum daha da kötüleşecek----

İngiliz Bakan: Durum daha da kötüleşecek

İngiliz Bakan: Durum daha da kötüleşecek
02 Mart 2022 - 13:25 www.finansgundem.com

İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Batı'nın aldığı yaptırım kararlarının Rus ekonomisini önemli ölçüde etkileyecek olmasına rağmen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in umurunda olmadığını ifade etti.

Bakanı Wallace, Rusya'nın planlanandan çok daha fazla kayıp verdiğini ve bunun Ukrayna'da taktik değiştirmelerine yol açtığını, ancak Ukrayna şehirlerinin bombardımanının daha da kötüleşeceğinden korktuğunu dile getirdi. Ben Wallace, Sky News'e yaptığı açıklamada, "Gerçek bu ve korkarım durum daha da kötüleşecek. Rus doktrini giderek daha da sertleşecek" ifadelerini kullandı.

Şehirlerin çoğunu birkaç saat içinde alacağından emin olan Rus ordusunun, planlarının önemli ölçüde gerisinde olduğunu söyleyen Wallace, "Bugün Rus kuvvetlerinin 1,4 milyon kişinin yaşadığı Harkiv'de, potansiyel olarak şehrin ortasında bazı görüntülerini gördük ancak şehri ellerinde tutmuyorlar" dedi.

Bakan Wallace ayrıca Kiev'e yaklaşan bir Rus konvoyunun da çeşitli nedenlerle muhtemelen durduğunu belirtti.

'Putin yaptırımları umursamıyor'

Wallace, Batı ülkelerinin açıkladığı yaptırımların Rusya'ya etkisi sorulduğunda, Rus ekonomisinin bunlardan önemli ölçüde etkileneceğini belirterek, "Umursuyor mu? Açıkçası o (Putin) yaptırımları umursamıyor" cevabını verdi.

Rus yetkililerle daha önce yaptığı bir görüşmeye atıfta bulunan Wallace, "Rus halkının benimkinden (İngiliz halkı) veya Avrupalılardan daha fazla acı çekebileceği ancak yaptırımlardan zarar göremeyecekleri konusunda netler" ifadelerini kullandı.

Rusya: 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olur!

Bundesbank uyardı! Normalleşmeye odaklanmalı

Dev hedge fonu yöneticisinden dünya savaşı uyarısı

Boeing ve Airbus’tan Rusya'ya yaptırım kararı

Avrupa Birliği'nden Belarus'a yaptırım

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)