BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem İngiliz askerlerine WhatsApp’ı silin emri!----

İngiliz askerlerine WhatsApp’ı silin emri!

 İngiliz askerlerine WhatsApp’ı silin emri!
21 Mart 2022 - 16:02 www.finansgundem.com

İngiliz medyası, Rus hackerların saldırı ihtimali karşısında İngiliz ordusunun askerlerine yeni bir emir verdiğini aktardı.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken İngiltere'den dikkat çekici bir uyarı geldi. Daily Mail’de yer alan haberde Rus hackerların siber saldırı gerçekleştirebileceği belirtilirken, İngiliz askerlerine “WhatsApp’ınızı silin. Rus siber saldırganlar hassas askeri detay ve verilere erişebilir” emrini verdiğini duyurdu.

Sözcü'de yer alan habere göre, bütün askerlere ve personele WhatsApp yasağı geldiği belirtilirken bu uygulamayı kullananlara disiplin cezası verileceği belirtildi.

Daily Mail, İngiliz ordusunda görevli asker ve personellere bu yasağın getirildiğini aktarırken Savunma Bakanlığı’ndan bir belgede de benzer ifadeler yer aldı. Daily Mail’in haberinde, “Savunma Bakanlığı belgesinde yasağın dün gece geldiği ve çok ciddi güvenlik endişeleri olduğu belirtildi” denildi.

Geçen hafta İngiliz medyasında yer alan haberlerde pazar günü Rusya’nın Ukrayna’daki askeri üslere gerçekleştirdiği saldırıyı İngiliz askerlerin telefon hatlarından gelen sinyal aracılığıyla düzenlediği iddia edilmişti.

Kiev'de sokağa çıkma yasağı ilanı

 

Kiev'deki yıkımın boyutu dehşete düşürdü!

 

Zelenskiy'nin 'Holokost' benzetmesine İsrail'den ret

 

Çekya: Rusya'ya daha fazla yaptırım uygulanmalı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)