BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING’den yeni müşterilerine özel ihtiyaç kredisi fırsatı ----

ING’den yeni müşterilerine özel ihtiyaç kredisi fırsatı

ING’den yeni müşterilerine özel ihtiyaç kredisi fırsatı
17 Ağustos 2021 - 12:51 www.finansgundem.com

ING Türkiye, yeni müşterilerine avantajlı faiz oranları içeren ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdi. 31 Ağustos 2021 tarihine kadar sürecek kampanyada, ilk kez ING’li olacaklar %1,35’ten başlayan tanışma faizi oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanabilecek

Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek hedefiyle faaliyet gösteren ING Türkiye, ilk kez ING’li olacak yeni müşterilerine yönelik avantajlı faiz oranları içeren kredi fırsatı sunuyor. Bu kapsamda ING ailesine yeni katılacak müşteriler, ihtiyaç kredilerini 1,35’ten başlayan faiz oranlarıyla kullanabilecek.

%1,35 Faiz oranından başlayan ihtiyaç kredisi kampanyasından, henüz ING’li olmayan müşteriler 5 Temmuz 2021 - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında 5.000 TL ile 50.000 TL arasında kredi kullanarak yararlanabilecek. Kredi kampanyası 36 aya varan vadede, Kredim Güvende Hayat Sigortası ile kullanılan kredilerde geçerli olacak.

Ozan Kırmızı: Müşterilerimizi ekonomik olarak desteklemeyi önemsiyoruz

Nakit ihtiyacı olan müşterilerinin yanlarında olmayı amaçladıklarını belirten ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, “Müşterilerimize her zaman, her yerden, kolay, akıllı ve kişisel bir deneyim yaşatarak zahmetsiz bir bankacılık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bununla birlikte, özellikle pandemi döneminde ekonomik olarak da müşterilerimizi desteklemeyi önemsiyoruz. Bu amaçla, ilk kez ING’li olacak müşterilerimize yönelik avantajlı faiz oranları içeren bu kampanyayı geliştirmekten dolayı mutluyuz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizle onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)