BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING ve Hillside iş birliğinde imza----

ING ve Hillside iş birliğinde imza

ING  ve Hillside iş birliğinde imza
12 Nisan 2019 - 10:46 www.finansgundem.com

ING Bank; bireylerin boş zamanlarını keyifli geçirmesi olarak adlandırılan “leisure” sektörünün öncüsü Hillside ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

ING Bank; bireylerin boş zamanlarını keyifli geçirmesi olarak adlandırılan “leisure” sektörünün öncüsü Hillside ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Müşteri memnuniyeti odaklı faaliyet gösteren ING Bank ile Hillside iş birliği çerçevesinde, ING Bank müşterileri Hillside bünyesindeki markaların sunduğu hizmetlerden ayrıcalıklı olarak yararlanabilirken, Etiler, Olivium ve Kipa Cinecity sinemalarının ismi  de ‘ING Cinecity’ olarak değişiyor.

Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek hedefiyle faaliyet gösteren ING Bank, yenilikçi uygulamaları ile ilklerin öncüsü olan Hillside ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Müşteri memnuniyeti odağıyla faaliyet gösteren ING Bank ve Hillside  işbirliği, Hillside Beach Club, Hillside City Club, Sanda Spa ve Cinecity sinemalarını kapsıyor. İşbirliği kapsamında Etiler, Olivium ve Kipa Cinecity sinemalarının ismi ‘ING Cinecity’ olarak değişirken; ING Bank müşterileri artık Hillside bünyesindeki markaların sunduğu hizmetlerden ayrıcalıklı ve indirimli olarak yararlanabilecek. Buna göre Hillside City Club Spor Salonu’nda ING banka ve kredi kartları ile ödeme yapan sporseverler ve  Cinecity Sinemaları’nda ING kartı ile Hillside Movie Club Card alanlar yüzde 20 indirim fırsatı elde edecek. Hillside Beach Club’ta ise ING banka ve kredi kartlarıyla, konaklamada yüzde 15 indirim, transferde de yüzde 50 indirim sağlanacak.

Alper Gökgöz: “Hillside ile hizmet verdiğimiz sektörlerde memnuniyeti sağlama ortak paydasında buluştuk”

ING Bank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, işbirliğine ilişkin değerlendirmesinde, “Müşteri memnuniyetini odağına alan bir banka olarak, sahiplendiği ‘iyi hissettirme’ misyonuyla faaliyet gösteren Hillside ile güzel bir ortak paydada buluştuğumuza inanıyoruz” dedi. ING Bank olarak müşteri memnuniyetini odağa alan anlayışlarına, organizasyon yapılarından şubelerine kadar tüm süreçlerine yansıttıklarının altını çizen Gökgöz,  “Misafir  memnuniyetini her şeyin önünde tutan Hillside markasının, bankamızın marka duruşuyla oldukça uyumlu olduğuna inanıyoruz” diye konuştu. ING Bank’ın yenilikçi ve öncü ruhunun da Hillside ile önemli ölçüde örtüştüğünü kaydeden Gökgöz, bu iş birliği ile ING müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunmaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)